Handla mat på nätet – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Handla mat på nätet

I samarbete med Mat.se

Som ni redan vet blir det en hel del resor mellan Sverige och Rom för oss. Det allra första jag gör efter att ha anlänt till flygplatsen är att åka direkt till mataffären. Nödvändigheter måste ju inhandlas på spurt – framför allt typ blöjor, gröt, välling, barnmat och sånt där. Men inte den här gången. För kvällen innan satt jag nämligen hemma i Italien och storhandlade på Mat.se, vilket måste ha varit bästa idéen på länge. Matkassarna kom levererade till dörren i Göteborg lagom till frukosten dagen efter vi landat – SÅ enkelt och bekvämt. Alltså hur bra? Precis allt som jag brukar handla fanns i deras sortiment och förstår ni hur mycket tid jag sparade? Tid som jag hellre använder för att mysa med vänner och familj som jag saknat när vi varit borta. Och så all energi såklart – man är ju jättetrött när man kommer direkt från flygplatsen. Nej, det här var verkligen en toppenidé som jag kan rekommendera alla som är ute på resande fot lagom tills returresan. Hur underbart är det inte att komma hem till ett välfyllt kylskåp? Just nu får dessutom alla nya kunder en kockkniv på köpet när ni använder koden “NIMA”. Happy shopping! 🙂Jag fick hjälp med uppbackningen…

SÅ nöjda!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Så otroligt smidigt! Kommer nog testa det när jag går tillbaka till jobb efter mammaledighet och vardagspusslet blir knepigare. Tack för tips!