Nina Malmström

Big news!

Fy vilken tråkig helg! Vi har haft sjukstuga här hemma samtidigt som det har blåst och regnat utanför fönstret. Riktigt gråa och trista dagar, men så är det väl ibland… Jag har i alla fall fått sova en hel del – mindre på nätterna på grund av snuvig bebis, men desto mer på dagarna och sömn är ju alltid sömn. Så idag har jag faktiskt känt mig relativt fit for fight, så imorgon ska jag nog vara helt återställd. Skönt! Så himla segt att vara sjuk…

Vi tog oss i alla fall utanför huset idag på eftermiddagen och åkte till Valmontone – en av Roms stora outlets (HÄR skrev jag om när vi besökte den andra, Castel Romano). Vi hade aldrig varit där innan så tänkte det kunde vara kul att kolla in utbudet av butiker, men måste nog säga att jag inte blev särskilt imponerad. Nej, då var Castel Romano bra mycket bättre. Gabriel köpte hur som helst ett par jeans och jag fick med mig en långärmad löpartröja från Nike för 28€ så det var ju ett litet kap – är jag helt frisk imorgon så är det JAG som ska ut och springa. Hoppas hoppas! Känner mig så svag i kroppen och varenda liten muskel längtar efter att få jobba. Att det skulle ta sån tid för mig att komma igång med träningen efter graviditeten hade jag nog aldrig trott, men jag kan bara vara ärlig och säga att jag prioriterat helt andra saker än att ta hand om mig själv under de senaste månaderna.

Vi hade förresten verkligen extremt otur med vädret på vår lilla shoppingtur idag. Haha! Okej att det har varit rätt ostadigt hela helgen – men plötsligt öste regnet ner och det började åska och blixtra massor. Ljuset inne i butikerna blinkade och flera var tvungna att stänga på grund av strömavbrott. Kaos!Puss

Så här soligt har det INTE varit här i Italien de senaste dagarna… 

Åh, jag har så otroligt stora grejer att berätta för er att jag snart spricker. Det är HELT galet! Men jag måste försöka hålla mig ett litet, litet tag till. Jag kan dock säga såhär… jag har drygt tre veckor på mig att plocka ihop hela vårt hem i kartonger. IGEN! Tredje gången på mindre än ett halvår. Yes!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.