Hennes allra första steg – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Hennes allra första steg

Idag hände någonting som fick hela mitt mammahjärta att svämma över av stolthet. Min lilla skrutta tog sina allra första steg. Två underbara små babysteps från min famn till morfars. Det säger ganska mycket om Isabellas relation till sin moffa, tycker jag. Så himla fint!Lära gåTitta

Morfar

Bild från min Instagram Direct, glöm inte att följa mig där för mer vardagsglimtar från vårt liv 🙂 

Solen fortsätter skina här i Italien och idag satt jag i bara t-shirt när vi käkade lunch på Mr Fish’s uteservering. 22:a november, inte så illa. Annars har dagen gått i packningens tecken och jag har lyckats fylla flera flyttlådor. Ska ta ett sista ryck nu efter middagen för att sedan ta kväll på riktigt. Vi ska nog in till Rom i morgon så då lär det inte bli så mycket gjort.

Förutom att ta sina allra första steg idag har Isabella även lärt sig att få ner klossarna i rätt hål på sin aktivitetslåda OCH peka på lampan när man frågar henne var den är. Så kanske inte så konstigt att hon sover så oroligt nu när det händer så otroligt mycket på en och samma gång i hennes lilla värld. Älskade unge! Hon har dock tuggat på sina fingrar konstant under hela dagen, så kanske är det ändå nya gaddar som stör. Vem vet… Pappa hade i alla fall med sig Babydent från Sverige så vaknar hon och är ledsen i natt gör vi ett försök med den. Nu har jag en soppa som puttrar på spisen i väntan på att Gabriel ska komma hem. Han har köpt världens godaste, nybakade bröd som vi ska äta till. Mums!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emilia

  Vilka underbara bilder 🙂 och vad roligt med första stegen!! Magiskt ju 🙂 Jag väntar fortfarande på att dom ska komma, o ungen är hela 14 månader, haha. Hon kanske aldrig lär sig gå ,hihi, ibland känns det så 😉 Älskade barn <3
  KRAM

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Tack finaste Emilia!! Men nu står hon i alla fall såg jag på Instagram, lilla söta duktiga Mollie. Gå kommer man ändå göra resten av livet så varför skynda?! KRAM

 2. Johanna Håkansson

  Så underbart när ens barn börjar gå ❤️. Linn (vårt första barn) är bara 3,5 månad så det dröjer lite. Men jag förstår känslan ❤️

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   JA det är mäktigt 🙂 Men det är ju allt med de små… första skrattet, första ordet, första steget… 🙂 KRAM och grattis till lilla Linn, så fint namn <3

 3. Stina

  Åh vad roligt!!! Här passade lillen på att ge mamma bästa födelsedagspresenten med att ta sina första steg just den dagen 😊Kram