Ciao ciao Italia! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Ciao ciao Italia!

Hej fina underbara ni! Lite tyst härinne dessa dagar – först full rulle med flytten och sedan när allt packande väl var klart bestämde vi oss för att åka in till Rom på en miniweekend bara för att få komma bort lite. Så mysigt och välbehövligt! Vi åkte hemifrån tidigt på morgonen i fredags och kom hem igår kväll. Vi tog in på hotell, åt massor med god mat och vandrade omkring i stan. Under lördagen sken solen hela dagen och det var så varmt att vi stundtals kunde gå utan jacka. Härligt! Jag är så glad att vi fick ett så fint avslut på vår vistelse här i Italien – det har varit ett par ganska kämpiga månader med väldigt mycket ensamtid för mig och lillan – inte riktigt vad vi hade föreställt oss då vi trodde att Gabriel skulle vara ledig mycket mer. Jag kan nästan räkna på en hand hur många tränings- eller matchfria dagar han har haft under den här perioden, så vi har inte riktigt kunnat njuta av vår nya hemstad tillsammans så som vi kanske egentligen hade velat.Rom

Men jobb är jobb och så blir det ibland i detta kanske lite annorlunda liv. När det känns tufft emellanåt brukar jag påminna mig själv om att det inte alltid kommer se ut såhär. I framtiden kanske vi båda har helt “vanliga” 9-17-arbeten med lediga helger och planerbar semester. Allt har väl sina tjusningar liksom sina baksidor, vill jag tänka. Så det viktiga är nog att alltid försöka se det positiva i den livssituation som man lever i här och nu, så gott det går i alla fall. Jag är hur som helst väldigt glad att jag har tagit mig iväg en hel del på egen hand med Isabella under de här månaderna. Rom är en helt fantastisk stad och jag är förevigt tacksam över att ha fått möjlighet att låna den som “min egna” i åtminstone ett par månader. Grazie mille bella città, arriverderci!Rom

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Katja

  Är så nyfiken vart det bär av för er lilla familj, tittar in här varje dag och hoppas på svar…. Lycka till iallafall

 2. Stina

  Som jag sagt förut. Är så imponerad av allt du fixar på egen hand, supermamma ❤ Jag är ju hemma själv många kvällar och helger då min man jobbar men inte så mkt som du. Nu är jag så nyfiken på var ni ska ta vägen också ☺ Kram

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Finaste Stina, tack för dina uppmuntrande ord. Det värmer verkligen!! Du är också en supermamma, det är vi alla. Massor med kramar – snart snart snart får ni veta <3 men kanske kan du lista ut om du funderar på var G kommer ifrån……. (ops…. sämst på att vara tyst)

Annons