Jag har en missbildning – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Jag har en missbildning

Tänkte att jag skulle dela med mig av en lite udda grej som ni garanterat inte vet om mig. Det finns nämligen något som gör mig lite annorlunda jämfört med andra, och jag har faktiskt aldrig under mitt snart 27åriga liv stött på någon annan med samma “åkomma”. Så jag SKA inte sopa under mattan med att jag på riktigt kände mig lite exalterad när jag av en slump ramlade över den här filmen på Facebook. Jag är inte ensam! Haha! För hur många gånger jag än försökt googla så har det resulterat i noll träffar.

Det första min mamma sa när jag föddes var inte typ “åh vad underbar hon är” som man kanske hoppas på att få höra av sin mor efter nio månader inne i magen, utan “varför har ungen hål i huvudet?!”. Som ni hör, längst upp där örat liksom går ihop med själva huvudet har jag två små hål. Ett på vardera sida. Det går att sticka in en nål en ganska bra bit, men sedan tar det stopp. Många lägger nog dock inte märke till det, men ett par gånger har jag fått frågan om det är en piercing. Men nej, det är gälskott. Eller gälskaft. Spår från när vi “var fiskar”. Haha, hur galet?! Enligt den här filmen rör det sig alltså om ett genetiskt fel. En missbildning som knappt en procent av jordens befolkning har. Se där! 🙂

nina malmström

Bild tagen av Erikka på Pink Stripe.

Isabella har ett litet, litet hål (man ser dock botten, så inte alls så djupt som mina) som sitter på baksidan av örat. Det måste komma från mig…

Gillar ni den här typen av inlägg kanske ni även gillar:

10 saker du inte visste om mig 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Hej! Jag är en tjej född -70, har bara följt din blogg ett litet tag men redan fastnat 😊 Jag har oxå hål på båda öronen, upptäckte dom runt 25 års ålder men har så klart alltid funnits där. Skumt!

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Hej Maria och tack gulligaste du för din fina kommentar. Vad roligt, jag blir verkligen SÅ glad över att höra det. Och vad “skoj” att du också har gälskott. Hahaha, visst är det jättejättejättekonstigt?! 🙂 KRAM

 2. Vanja, 20 år och mamma till Freya

  Min dotter har en 3e bröstvårta, en liten som aldrig kommer utveckas, och kommer hamna under det riktiga bröstet sedan 🙂
  Min farfar har 4 stycken, och hans pappa hade 4 mjölkköttlar till och med! Roligt hur generna förs vidare.. Min mig, min pappa och min farbror hoppade det över haha.

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Wow så spännande och häftigt att det kan hoppa generationer. Jag vet ingen annan i min släkt som haft gälskott, men från någon måste det ju komma… hihi! KRAM

Annons