3 nätter utan bebis… – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

3 nätter utan bebis…

Hej finaste ni! I söndagskväll landade jag och lillan i Göteborg. Gabriel blir kvar ett par dagar till i Italien – han har lite jobb att greja med samtidigt som han roddar det sista med flytten. Ledsamt som alltid att säga hejdå på flygplatsen, trots att det typ var tiotusende gången. Kanske inte riktigt, men det kändes nästan som det i alla fall. Ändå lär man sig aldrig… Men vi ses igen på fredag då han kommer till Sverige – för på söndag vaknas Isabellas namngivning kombo ettårskalas. Det ska bli superkul och med andra ord kommer nog dagarna susa förbi fram tills dess, för jag kommer ha fullt upp med allt som ska fixas. Dessutom sitter jag just nu på snabbtåget upp till Stockholm för julavslutning med Loppi-gänget. Ska bli så himla mysigt att komma iväg lite grand och tre timmar alldeles ensam på ett tåg är lika med LYX för en sliten morsa (för att inte nämna en natt på hotell). Jag har köpt massor med gott och hade egentligen tänkt försöka slumra en stund, men känner mig alldeles uppe i varv så bättre att få gjort lite nytta.IMG_1237

Jag är verkligen ingen selfie-tjej (minns när en kompis kollade igenom mina bilder på telefonen och blev alldeles “chockad” över att jag inte hade några selfies, haha!), men här bjuder jag på en i alla fall.

Sverige

Så himla vackert mellan Göteborg och Skövde – den här sträckan åkte jag flera gånger per år när jag pluggade första delen av min utbildning. Idag är det dessutom alldeles frostigt ute, underbart.

frukost

Frukost och lite snacks. Mums!

posthuset

Älskar hur Posthuset i Göteborg julpyntas varje år. Så fint när mörkret lägger sig.

Det blir tredje natten som jag är borta från Isabella sedan hon kom, vilket såklart känns väldigt ovant och nästan lite förbjudet. Jag var typ alldeles pirrig när jag gick hemifrån i morse. Just nu känns det bara skönt med egentid, fast jag kommer säkert bli längtig inom bara ett par timmar om jag känner mig själv rätt. Men det kommer nog gå jättebra och jag är garanterat den som kommer sakna Isabella mest, och inte tvärtom. Hon är SÅ trygg ihop med morfar och nu har hon dessutom även sin mormor plus morbror och moster på plats. Och så sin lilla kusin Stina förstås – de två är som Bill och Bull och mitt hjärta smälter hundra gånger om av att se de tillsammans. Igår var de så himla gossiga och både kramade och klappade varandra. Älskade ungar!

Vi kommer ju vara i Sverige nu hela december och även större delen av januari innan det blir dags för vår nästa flytt. Så under tiden kommer vi bo hemma hos mina föräldrar i Göteborg. Något som är RIKTIGT kul är att min bror och hans lilla familj faktiskt också bor där just nu då de håller på och totalrenoverar deras lägenhet. Så det är verkligen fullt hus hemma hos min mamma och pappa. Nästan som ett litet kollektiv. Haha! Så himla mysigt – speciellt för tjejerna som kan leka med varandra hela tiden.

Har ni några roliga planer för veckan? STORA KRAMAR så länge 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Stina

    Mysigt! Njut ordentligt nu!
    Här ska vi försöka packa sen blir det en tur till IKEA i helgen för att köpa gästsäng till nya lägenheten. Vi har ju inte IKEA här i Norrköping så får åka till grannstaden Linköping. Tänkte passa på att gå på Julmarknad i Gamla Linköping när vi ändå är där (bara gamla hus, jättemysigt, tänk typ Haga i Göteborg ☺) Ha det så skoj i Stockholm ! Kram

Annons