Krympa magsäcken – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Krympa magsäcken

Hej fina ni! Sitter just nu på tåget påväg hem till Göteborg igen. Det har varit ett helt fantastiskt dygn i Stockholm och jag åker därifrån fulltankad med positiv energi. Men nu börjar verkligen hela kroppen fyllas av längtan efter min lilla tjej där hemma. Tänk att man kan sakna en mini-person så mycket. Jag vill bara pussa och krama och busa och kittla på lilla tjocka magen. Men jag undrar om Isabella ens har märkt att jag varit borta – hon verkar ha haft det super med mormor och morfar. Jag har fått världens sötaste bilder skickade till mig där hon och kusinen powernapar tätt intill varandra. SÅ GULLIGT!

Jag låg och drog mig uppe på hotellrummet så länge i morse att jag höll på att missa frukosten. Haha! Men man får passa på, det är inte särskilt ofta man har möjlighet att bara ligga kvar och lata sig i sängen. Och det är ju så himla skönt. Jag hann dock ner precis innan de började plocka undan frukosten och fyllde min tallrik med massa gott. Det var verkligen ett toppenutbud med alltifrån färsk frukt och pannkakor till jättemycket smarriga ostar och glögg med peppisar, såhär i juletider. Men alltså det här med bufféer funkar inte längre för mig. Jag älskar att kunna sitta länge, länge och prova allt som serveras, men nu blir jag proppmätt typ på en gång. Så himla tråkigt! Jag har aldrig riktigt trott på det här med att man “kan krympa magsäcken” – men nu är jag själv ett levande exempel på detta. Jag hinner helt enkelt inte äta som förr med Isabella hemma, det måste bero på det för någon annan förklaring har jag inte. Förr kunde jag lätt äta en hel pizza själv, nu orkar jag knappt en halv. Snacka om att ens egna behov är lågprioriterade i mammalivet. Hinner ni andra äta? <3 Frukost

I morse glömde jag helt bort att ta kort, men här kommer en bild från hotellfrukosten i Rom i lördags. Samma sak skedde då – jag blev proppmätt efter typ en minut. Så misslyckat, haha. Hur tusan ska det gå med julbordet?! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons