Så glad och tacksam! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Så glad och tacksam!

Åh vilken otroligt lyckad julavslutning igår. Tusen tack bästa Loppi för allt! Jag och några till kom till Clarion Hotel Sign redan vid tretiden och då bytte vi om till mysiga morgonrockar för att sedan gå upp till sviten där vi möttes av bubbel, fantastiskt fruktfat och massa annat gott. Två spaterapeuter fanns dessutom på plats och jag fick en underbar rygg- och nackmassage. SÅ skönt!

Allt eftersom ramlade folk in och det var jätteroligt att träffa alla härliga och inspirerande människor igen. Tyvärr var många sjuka eller hemma med sjuka barn så det var flera saknade. Men det är väl de tiderna nu, tråkigt nog. Sedan fick vi besök av tomtar med fina klappar och så väntade en underbar middag med massa skratt och spännande stories. En fantastisk kväll, helt enkelt.Loppi

Här ser ni alla fantastiska människor som var med igårkväll. Så himla glad och otroligt tacksam över att få vara en del av denna härliga Loppi-familj.

Lovar att berätta mer och lägga upp fler bilder lite längre fram, men nu måste jag skynda mig ner till hotellfrukosten. Jag vaknade såklart supertidigt trots att jag inte har en liten levande väckarklocka sprattlande bredvid mig i sängen för ovanlighetens skull, men har legat kvar och dragit mig och slumrat i flera timmar. Hur ofta händer det liksom?! LYX!

Stockholm

Den här vackra utsikten vaknade jag upp till. Fina fina Stockholm!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons