10 saker ni inte visste om mig – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

10 saker ni inte visste om mig

1. Jag har GÅTT upp för hela Eiffeltornet, dessutom bärande på en 10 kilos väska. Det kändes i benen, kan jag lova, Till historien hör att jag även fick med mig min extremt höjdrädda vän Emelie upp, jag måste ha den bästa övertalningsförmågan i världen.

2. Jag är en riktig förhållandetjej. Var i ett förhållande från 16 års ålder till 21, strax därefter träffade jag Gabriel och vi började dejta med en gång. Dock dröjde det nästan ett och ett halvt år innan vi blev ett par.

3. Jag hatar tonfisk. Bara doften får det att vända sig i magen på mig. Gabriel får BARA lov att äta tonfisk när jag är bortrest, för det stinker ju dessutom i flera dagar efteråt.

4. Jag har backpackat själv i Australien. Från Sydney upp till Rainbow beach och Fraser Island. Önskar jag hade haft mer tid på mig att upptäcka detta fantastiska land. Jag MÅSTE åka tillbaka en dag.

5. Jag har delat rum OCH säng ihop med TVÅ tjejkompisar i nästan ett halvår. Vi sov alltså allihopa tillsammans i en 160-säng. Hahaha! Utöver det hängde vi verkligen 24/7 – vi jobbade ihop, tränade ihop, festade ihop… Med andra ord, SATT ihop. Det bör dock tilläggas att vi under den här perioden inte hade ett minsta bråk, inte ens något litet tjafs och såhär i efterhand är det ju faktiskt helt otroligt. De här tjejerna är idag två av mina allra närmsta vänner, som jag älskar mer än livet även om vi tyvärr inte har möjlighet att hänga dygnet runt längre – utan numera bor utspridda världen över.

6. Jag är synsk. Kanske inte ordagrant, men jag känner på mig saker som jag omöjligt kan veta ska hända eller har hänt. Det är lite läskigt ibland och jag har skrämt mig själv flera gånger. Är riktigt otäckt…

7. Jag var en partygirl utan dess like! Under nästan två års tid gick jag ut minst 5 gånger i veckan i Barcelona. Och en utekväll därnere ser rätt annorlunda ut jämfört med här hemma i Sverige. Ingen klubb stänger typ före halv sex och att gå hem innan dess finns liksom inte på kartan, helst ska man gå vidare på efterfest. Det är inget lugnt häng vid baren som gäller utan dans, dans, dans och dans igen. HELT GALET! Fattar inte hur jag orkade, men helt otroligt jäkla kul hade jag i alla fall.

8. Jag har tagit SM-guld i cheerdance och även tränat/tävlat i cheerleading. Roligaste OCH häftigaste sporten som finns! Visste ni att det är en av de idrotter med mest dödsfall i USA? Inte bara hejarramsor och korta kjolar, med andra ord.

9. Jag pratar i sömnen. VARJE natt! Och det har jag gjort typ ända sedan jag lärde mig att prata. Jag snackar på svenska, engelska, spanska, portugisiska och inte alltför sällan på något knäppt hitta-på-språk. Gabriel är lagom trött på mig.

10. Jag bodde på gymmet. Innan jag fick Isabella tränade jag minst fem gånger i veckan. Jag ÄLSKADE det! Är det något som jag verkligen kan sakna (förutom ordentligt med sömn) så är det att kunna gå till gymmet typ när jag vill, utan att ha någon tid att skynda tillbaka till. Så härlig känsla, både för kropp och knopp.Nina malmstrom

Vill ni veta ännu mer? Då kanske ni gillar det här inlägget:

10 saker du inte visste om mig 🙂

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons