Läget just nu – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Läget just nu

I veckan har jag:

– Pluggat massor! Så tråkigt, men nu har jag (nästan) jullov i alla fall. LOVE IT!

– Kommit igång med träningen igen efter graviditeten, vilket känns helt fantastiskt. Har sån jäkla träningsvärk i baksida lår idag att jag knappt kan gå ner för trappan. En sån hatkärlek till den där träningsvärken alltså.

– Varit på ettårsfotografering med Isabella 🙂

– Hängt i Borås med mina finaste tjejer! Så mysigt och något jag kommer leva på lääänge.

 

IMG_2269

Sååå mycket gott plock som vi käkade i fredags, jag och tjejerna. Isabella älskade oliverna och mögelosten, haha. Liten finsmakare det där!

Idag har jag:

– Sovit massor. Så HIMLA skönt och välbehövligt! Fick både en lång sovmorgon och en siesta ihop med Isabella mitt på dagen. Man borde verkligen försöka passa på att sova när hon sover oftare, men då är det ju så mycket annat som man ska hinna med…

– Druckit massa julmust! HUR GOTT?! Jag är inte särskilt mycket för läsk eller andra söta drycker i vanliga fall, blir kanske någon Coca Cola Zero ihop med pizzan ett par gånger per år eller när jag är bakis. Men julmust!! Kan lätt dricka det varje dag hela december. Mums! Inte alls samma grej med påskmust dock, även om det kanske egentligen smakar exakt likadant?!

– Tränat! Jag och Gabriel stack iväg till gymmet en timma medan mina föräldrar passade Isabella. Så underbart att vara igång igen som sagt och superkul att kunna träna ihop.IMG_2266

Helt slut efter träningen, men SÅ glad.

Ikväll har jag:

– Slagit in alla julklappar! Det tog LÅÅÅNG tid – undrar hur många timmar sammanlagt som man ägnat åt att krulla presentsnören egentligen?! En simpel grej, men hela paketet blir ju så himla mycket finare med en gång. Nu ska jag bara köpa två julklappar till så är allt klart inför julafton. Känns super!

– Betalat räkning. SÅ TRÅKIGT, men SÅ SKÖNT efteråt!

– Svarat på alla obesvarade mejl. Efter en fullspäckad pluggvecka och dessutom ett par dagar ensam med lillan så brukar inkorgen alltid välla över. Så nu känner jag mig plötsligt några kilon lättare när jag äntligen är “i fas” igen.

Imorgon ska jag:

Åka iväg på spa med Gabriel. Barnfria! Vi ska till Asia Spa i Varberg – kommer bli så otroligt härligt!

Boka tid hos en hudläkare då jag tröttnat på min problemhy flera gånger om nu.

Måste även boka tid för vaccinering…

Hoppas ni har haft en underbar helg! Julafton om mindre än en vecka – hur galet är inte det?! KRAMAB26A2C0-029F-443A-B21D-8F87545042FB

Finaste Posthotellet. Snacka om att det ger julstämning till Göteborg! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons