Nina Malmström

Grymt tips om du ska utomlands med barn

I samarbete med Kit4kids

Hej fina ni! Hoppas ni haft en härlig torsdag – redan fredag imorgon ju. Galet! Jag vet att jag säger samma sak varje vecka, men dagarna susar verkligen bara förbi. Jag hänger verkligen inte med! Vi har i alla fall haft en ganska busy dag och jag har faktiskt bockat av de allra flesta grejerna på att-göra-listan som jag publicerade i morse. Det händer inte för ofta, så jag känner mig riktigt nöjd. Jag har dock inte hunnit färga brynen och fransarna, men det får jag lösa genom att gå till något ställe i Barcelona. Kan vara värd lite ompysslande och det blir dessutom ändå alltid bättre på salong. Något plugg gavs det inte heller någon tid för, men det är inte hela världen. Jag får sitta uppe någon kväll i helgen på hotellet när lillan somnat. Däremot hann jag istället med tre supermysiga saker som jag inte alls planerat idag – en cappuccino i lugn och ro på ett café under tiden som Isabella sov middag, en långlunch med mamma och så fika + lek i parken med pappa, brorsan och hans lilla Stina. En riktigt mysig dag! Och gissa vad som hände i parken?! Isabella gick! Runt, runt, runt. Jag höll lite i luvan för säkerhets skull så jag kunde stötta om hon skulle tappa balansen – men hon var verkligen SÅ duktig. Inte det lättaste i klumpiga vinterkängor heller. Nu släpper det vilken dag som helst. Slut på lugn och ro, med andra ord. Haha!

Innan middagen stack jag och svägerskan iväg till gymmet en sväng, vilket var jättekul. Det är så roligt att träna ihop med någon annan, man blir verkligen peppad på ett helt annat sätt. Annars har jag ägnat resten av kvällen åt att packa inför resan till Barcelona imorgon. Trots att jag reser ganska ofta tycker jag ändå att packningen alltid är lika jobbig. Speciellt nu när jag inte bara har mig själv att tänka på, utan även en liten mini-människa som behöver X antal ombyten och diverse prylar. Den här gången gick det dock lite lättare än vanligt tack vare ett GRYMT företag som jag önskar att jag hade upptäckt långt tidigare. Kit4kids finns till för att underlätta för oss föräldrar inför semestern genom att leverera barnmat, blöjor, välling och mycket mer direkt till hotellet. Hur bra låter inte det?! Så det enda jag har behövt tänka på den här gången till lillan är kläder och lite leksaker – allt annat finns redan på plats nere i Barcelona och väntar på oss. Så underbart! Resväskan blir många, många kilon lättare samtidigt som man inte behöver oroa mig över att inte få tag på bra och säkra produkter på resemålet. Jag kommer lägga upp ett till inlägg när vi är på plats och har öppnat boxen så ni får ett bättre hum om allt som faktiskt finns att välja på. Annars tycker jag att ni ska kika in på deras sida så länge – ska ni utomlands med barnen är det här verkligen något som ni inte får missa 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.