Nina Malmström

Hola från Barcelona!

Hola från Barcelona! Det har varit tyst härinne idag, men har verkligen inte haft en sekund över typ. Haha! Klockan ringde vid sju i morse och då sov faktiskt Isabella fortfarande så det var en rätt trött bebis som jag bar med mig ner till nedervåningen för frukost. Fast en ännu tröttare mamma tror jag nog ändå, trots att jag låg i sängen strax efter tolv igår somnade jag ändå inte förrän tre-fyra. Usch, blir så irriterad på mig själv. Men jag har på känn att jag kommer slockna bra mycket tidigare idag för jag är verkligen helt slut. Det har varit en lång, men bra dag. Flygresan fick finfint, men det blir helt klart tuffare och tuffare att flyga ensam med lillan ju äldre hon blir. Hon har ju betydligt mycket mer spring i benen nu och svårt att sitta still jämfört med för bara ett par månader sedan. Men hon skötte sig ändå jättebra och var på glatt humör nästan hela flygresan. Däremot var hon SÅ busig när jag skulle hämta ut allt bagage. Vagn, bilbarnstol, resväska och så massa handbagage på det. Jag var tvungen att sätta ner henne på golvet för att kunna fixa med allt, men där tänkte då inte Isabella sitta utan kröp iväg i ilfart tvärs över golvet. Och skrattade jättemycket när jag ropade efter henne. Busunge! Om och om igen. Trodde aldrig jag skulle få ordning på alla grejer, men till slut gick det.

Efter att ha tagit taxi in till stan och installerat oss på lägenhetshotellet promenerade vi in till Plaza Catalunya och mötte upp min kompis Julia för att ta en burgare på Bacoa. Som jag längtat! Mums! Är fortfarande mätt såhär flera timmar efteråt, så blir nog bara en yoghurt till kvällsmat. Haha! Ska äta där minst två gånger till under denna resan, finns nästan inget godare. Därefter kom min andra kompis Martine och hängde på oss. Hon är från Norge och jag måste erkänna att jag har längtat lite extra mycket efter henne efter att ha sett alla Skam-säsonger. Haha! Vi tog en liten snabb tur på stan och sedan gick vi till ett supermysigt café som heter Pudding. Så underbart att träffa några av mina Barcatjejer igen och catcha upp, även om jag fick springa efter Isabella större delen av tiden. Haha! Så mycket myror i brallan på denna lilla tjej.

Gabriel landade i Barcelona bara några timmar efter oss och vi hade hoppats på att få låna honom en stund efter så många dagar ifrån varandra. 19 blev det den här gången, på tok för länge. Framför allt för Isabella, men vi har i alla fall sett till att Facetimea minst en gång om dagen så hon inte ska glömma bort sin pappa… Vi har ett gäng penntroll kvar från när jag var liten hemma hos mina föräldrar, ni vet såna där med färgglatt hår som står rakt upp. De har hon pekat på och sagt ”pappa” flera gånger om dagen. Haha! Vi fick dock tyvärr inte se honom ikväll för de hade ett fullspäckat jobbschema. Jag är glad att Isabella fortfarande är för liten för att förstå sånt här, för tänk så besviken hon hade blivit annars. Det blev jag. Men imorgonbitti kommer han i alla fall hit direkt efter frukost. Längtar så jag spricker!

Det är faktiskt rätt kallt i Barcelona just nu och idag har det även regnat en del. Fy vad tråkigt, men vad ska man göra? Går ju inte direkt att styra över vädret. Jag har i alla fall packat med Isabellas nya regnställ och regnstövlar så vi kan röja runt på Barcas alla lekplatser ändå. Det här kommer bli SÅ kul! Ha en fortsatt fin fredagskväll så länge så hörs vi imorgon igen. KRAM!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. ninamalmstrom

      Åh jag ska skriva om vårt lägenhetshotell nu till veckan, kanske är det något för er 🙂 Svårt det där om att tipsa om hotell i staden där man ”bor”, men nu har jag ju provat det här i alla fall. KRAM!