Nina Malmström

Res lätt med barn

I samarbete med Kit4kids

När vi kom fram till hotellet i fredags väntade ett stort paket på oss. Det var från Kit4kids som jag skrev om tidigare i veckan och innehöll blöjor, välling, nappflaskor, barnmatsburkar, hygienartiklar och allt annat som en bebis kan tänkas behöva en vanlig dag. Så himla skönt att slippa släpa med sig allt sånt där i resväskan, speciellt när vi nu ska stanna här i nästan två veckor. Det hade säkert behövts en extra resväska bara för det. Det finns såklart liknande produkter härnere, men jag tycker det känns tryggt att använda samma som alltid. Man vet vad de innehåller och att de funkar på lillan. Dessutom är det himla skönt att ha allt på plats och slippa slänga sig ut för att köpa blöjor det första man gör. Kit4kids är verkligen ett grymt koncept – kan nog vara världens bästa grej. Och de har verkligen ett riktigt uttänkt sortiment! Ska man till exempel på solsemester finns badblöjor, solskyddsfaktor, armpuffar och mycket mer. SÅ bra! Och superenkelt att beställa och otroligt smidigt att få det levererat ända fram till hotellet, världen över. Men det kan vara bra att vara ute i lite god tid då leveranstiden kan variera lite beroende på destination. Nu blir det Sempers laxlasagne till lunch för lillan! Den älskar hon 🙂 Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.