9 saker du inte visste om mig – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

9 saker du inte visste om mig

Jag är kass på att räkna ut valuta. Trots att jag alltid varit ganska duktig på matte så är jag verkligen sämst på att räkna ut olika valutor. Euro går bra efter så pass många år i Spanien och jag brukar göra det enkelt för mig – gångra med tio och så tänker jag bara att det (oftast) är lite billigare. Men om vi besöker länder med annan valuta blir det på riktigt kortslutning i hjärnan. Hur sjutton ska det gå i Brasilien?!

Jag har en hatkärlek till hotell. Jag gillar att “skämma bort” mig själv med lyxiga hotellnätter och känslan av att “livet är så enkelt” ibland, men samtidigt tycker en del av mig att det är rent ut sagt ÄCKLIGT att bo på hotell. Jag tänker på hur många andra som sovit i hotellsängen och hur smutsigt det säkert är överallt. Det absolut första jag gör är alltid att dra bort överkastet och alla prydnadskuddar för att sedan gömma dem längst in i garderoben. Och så tvättar jag händerna ordentligt efteråt. Hotellgardiner brukar få mig att rysa av obehag, för att inte tala om heltäckningsmattor. Haha, ja ni hör! 

Min älsklingsdoft är tvättstuga. Och nybakat! Och nyklippt gräs! Alltså huuur gott luktar inte det?!

Jag tror på spöken. Jag önskar dock att jag inte gjorde det för jag är verkligen LIVRÄDD! Jag har varit med om en hel del spooky grejer, men försöker hela tiden intala mig själv att det är inbillning…

Bruna ögon, mörkt hår (gärna lockigt) och vackert leende är min melodi. Så har i princip alla mina killar sett ut. Ett tag fick jag dock för mig att jag gillade rakade snubbar med tattoos. Hihi! Välgjorda och välplacerade tatueringar tycker jag dock fortfarande är snyggt, även om inte Gabriel har någon (ännu). Känner mig dock osäker om det hade “passat honom” överhuvudtaget… 

Jag sög på tummen tills jag var nio år. Minns hur pinsamt jag tyckte det var de sista åren, men hur fruktansvärt svårt det var att sluta. När min fem år yngre lillebror var redo att dumpa sina nappar kände jag verkligen att NU var det dags. Den natten sov jag med händerna under kudden och det gör jag än idag. 

Jag hatar att diska. Det är de absolut värsta hemsysslan som finns. Jag tar tusen gånger hellre hand om smutstvätten eller dammsuger golvet. Katastrof när vi bodde i en lägenhet utan diskmaskin i Italien. Det var nog disken som låg bakom majoriteten av mina och Gabriels tjafs under vår tid där. Haha!

Jag vill ha många barn. Jag älskar stora familjer och när det händer saker hela tiden. Hade lätt kunnat tänka mig typ fem barn, om man får lov att drömma. Gabriel vill helst ha två, men jag har lyckats få det till tre. Är nog mycket möjligt att jag kan få honom att gå med på fyra. Han ÄLSKAR barn, men fem… nja.

Jag var väldigt blyg. När jag var yngre var jag väldigt blyg inför nya människor – jag minns att jag skickade min fyraåriga lillebror att be om vatten på restaurangen för att jag inte vågade själv. Det är något som kan sitta kvar än idag, men tiden i Barcelona har verkligen fått mig att växa något enormt på den fronten. Isabella har också blivit jätteblyg inför människor hon inte känner det senaste. Vänder bort blicken och det tar ett bra tag innan hon börjar bli varm i kläderna. Här är en bild från i söndags, lilla älskling bli frisk nu så vi kan hitta på lite roliga saker. I natt var hon så ynklig…

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    På tal om spöken, minns du alla kvällar med trollbordet på ridklubbens ridläger? DET var riktigt spooky det 😉

Annons