MUMS! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

MUMS!

Ännu en dag i sjukstugans tecken här i Barcelona. Och ännu en natt med typ noll sömn. Det var riktigt kämpigt för lillan med andningen och hon vaknade flera gånger i timmen. Phu! Längtar helt galet mycket efter en hel natts sömn nu. Haha! Och tills Isabella blir frisk, tycker verkligen så himla synd om henne. Börjar dock känna av halsen lite själv nu, hoppas hoppas att jag slipper bli sjuk. Lite väl tufft att må kasst och ensam ta ha hand om en dålig bebbe.

Idag var sista dagen för min pappa här och vid lunch passade vi på att sticka ut en sväng medan Isabella sov middag i vagnen. Vi satte oss på en uteservering och åt tapas i mängder. Bravas, musslor, calamares och så vin till det. Mums! Annars har jag inte så mycket roligt att berätta idag – vi har inte sett till Gabriel någonting då han varit super busy och imorgon åker han till Lissabon på jobb. Hade egentligen planerat att träffa en mammakompis och hennes son som är jämngammal med lillan, men fick ställa in nu när lillan är sjuk. Tråkigt! Kram på er så länge

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons