Vänd inte på dygnet! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Vänd inte på dygnet!

Hej fina ni! Hoppas ni har en mysig fredagskväll allihopa. Jag hänger på hotellet i min ensamhet – pappa åkte hem till Sverige tidigare idag och lillan sover sedan ett tag tillbaka. Hon somnade dock bra mycket senare än vanligt och det har hon gjort hela veckan på grund av den här dumma förkylningen. Men jag funderar faktiskt på att låta det vara och inte försöka “vända tillbaka” dygnet. Om en och en halv vecka väntar flytt till Brasilien och där är tidsskillnaden för tillfället tre timmar bakåt. Så kanske lika bra? Har vi tur kan det ju hända att vi automatiskt kommer in i helt okej rutiner tidsmässigt. Vad tror ni? 

Isabella sov faktiskt mycket bättre i natt än tidigare i veckan. Hon vaknade fortfarande någon gång i timmen, men somnade ändå om ganska fort. Snacka om att det varit skillnad på min energinivå idag. Har nästan känt mig helt utvilad. Haha, visst är det galet hur kroppen kan anpassa sig till minimalt med sömn?! Så tack älskade lilla bebis – i natt sover vi ÄNNU bättre, tycker jag.  Isabella testar nya regnstället på balkongen. Så gulligt med gult tycker jag!

Min pappa åkte som sagt i förmiddags – alltså sån himla tur för mig att han har varit här de här dagarna och kunnat avlasta. SÅ typiskt att lillan skulle bli sjuk just den här veckan, men vad ska man göra?! Det är verkligen stor skillnad på att vara ensam – idag har jag till exempel gjort flera misslyckade försök att komma in i duschen. Isabella har visserligen sovit väldigt mycket under dagen, men varje gång jag provat att lägga ner henne i resesängen har hon vaknat. Vågar inte riktigt lämna henne i stora sängen medan jag duschar om hon skulle ramla ner. Runt tretiden var hon vaken en sväng så då satte jag ner henne i resesängen med alla gosedjur, favoritleksakerna, några russin (hennes favvo) i en skål och barnprogram på TV – sedan bara rusade jag in i duschen. Kan ha varit mitt livs snabbaste dusch, ändå var det ingen nöjd bebis som väntade på mig. Golvet inne i badrummet här i lägenheten är verkligen stenhårt så vill inte riktigt lämna henne där heller om hon skulle halka och slå i huvudet. Hon är nämligen inte still en sekund numera.

Vid femtiden promenerade vi in till stan i regnet för att möta upp min norska bästis Martine och få något i magen. Det blev ännu en burgare på Kiosko/Bacoa – tredje gången på en vecka. Haha! Jag hade nog nästan kunnat äta där varje dag. Den enda slags mat som jag faktiskt kände mig sugen på under graviditeten. SÅ GOTT!!! Efter det tog vi en fika på Starbucks och Isabella röjde runt. Hon som var så blyg för Martine sist de sågs förra veckan gav henne till och med två stora kramar och klapp på kinden. Så himla gulligt! Nu dröjer det nog inte särskilt lång tid tills hon är helt kry igen, min lilla skrutt. Glittret är påväg tillbaks i ögonen… Imorgon kommer Gabriel tillbaks från Lissabon och jag hoppas verkligen att vi får låna honom en liten stund. Bara titta på denna stolta tjej som lyckas ta en liten promenad helt på egen hand i sina nya gummistövlar 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. ninamalmstrom
      ninamalmstrom

      Nej du har helt rätt, jag har aldrig någonsin lämnat henne ensam med mat innan och ska aldrig göra det igen. Nu rörde det sig om max en minut och hon hade inte mer än kanske högst sju russin, som jag dessutom hade valt ut som de allra minsta från asken. Men man bör aldrig lämna små barn ensamma med mat, så är det!:)

Annons