Äntligen är den här! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Äntligen är den här!

Solen skiner äntligen i Barcelona idag så vi ska strax ut och tanka lite D-vitamin. Trots det efterlängtade fina vädret har vi hängt hemma i lägenheten fram tills nu. Det blir lätt så när man är ensam med lillan – det är så många moment innan man tar sig iväg och allt tar sån himla tid. Jag har i alla fall hunnit duscha och tvätta håret så det är jag nöjd med. Haha! Isabella har även fått sig ett bad, vilket var väldigt behövligt efter den här snoriga veckan. Usch! Hon är på bättringsvägen, men inte helt återställd ännu. Lite gnälligare än vanligt och näsan rinner en del. Hostan verkar dock nästan vara borta nu i alla fall. Stackars lilla skrutt!

Sedan krockade allt lite med lillans sovstund… Jag funderade först på att trycka ner henne i vagnen och skynda ut i solen, men vi var inte riktigt ready to go och hon började bli riktigt kinkig så det fick bli en siesta på hotellet istället. Hade ändå lite grejer att fixa på datorn under tiden. Nu väntar jag bara på att hon ska vakna så ska hon få lite lunch, men sedan ska vi uuuut. 

Igår träffade jag några kompisar en sväng och tog även en snabb runda i några affärer. Gabriel hann också möta upp oss en liten stund. Fick med mig en tuff jacka till Isabella från H&Ms rea för bara 10 euro. Kolla så snygg! En “liten” fruktsallad till fikat 🙂

Vid fem ska vi käka sen söndagslunch på Ikibana ihop med mina tjejer och en killkompis. Det är en japanskbrasiliansk restaurang med världens bästa sushi. Mums! Ikväll kommer nog Gabriel förbi – håller tummarna att han kan sova över. Kram på er så länge och trevlig söndag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons