Världen blir bara sjukare och sjukare – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Världen blir bara sjukare och sjukare

Usch! Tidigare i veckan kom jag över helt sjuka nyheter och jag har haft ont i magen bara jag kommit att tänka på det sedan dess. Världen blir visst bara sjukare och sjukare. Men egentligen förvånar väl ingenting nu längre… Sorgligt nog!

Det hela handlade om kvinnomisshandel. I Ryssland. Ett land som vi både en och två gånger varit nära att flytta till på grund av Gabriels futsalspelande, men som tack och lov aldrig blivit av. Tydligen röstades ett förslag om att våld i hemmet ska avkriminaliseras igenom nu i onsdags. Av 360 ledamöter var det enbart två som röstade nej. Hur är det ens möjligt?! År 2017?! Värt att tillägga är även att en av politikerna bakom förslaget var kvinna…

För att inte tala om all galenskap som händer i USA just nu. Sverige är då inte någon ängel heller. Vart är världen påväg?! Jag blir mörkrädd av bara tanken på att min lilla flicka ska behöva växa upp bland alla dessa hemskheter. Vågar man ens “skaffa” fler barn?! Min älskade lilla unge, önskar av hela mitt hjärta att jag kunde skydda dig mot ALLT ont i världen <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marie

  Fy och usch, håller helt med. Tror verkligen på att lära från en tidig ålder att respektera andra och andra åsikter, men det är lätt TT säga men svårt att få till när så många inte gör det.

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Ja, visst är det otäckt!! Hoppas på att resten av världen ska vakna till liv snarast och inse vad för dumheter som försegår för så här kan det bara inte fortsätta….

Annons