Barcelonas bästa sushi  – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Barcelonas bästa sushi 

God morgon fina ni! Igår var en supermysig dag på alla sätt och vis. Efter att lillan fått sig lunch på hotellet gick vi ut för att njuta av ett soligt och underbart Barcelona. Vi promenerade upp till Sarriá, genom våra gamla hoods mellan 2013 och 2015. Visste ni förresten att jag bott i nästan varenda stadsdel i Barcelona? Jisses vad jag flyttat runt under mina år här. Om inte annat så är det i alla fall ett bra sätt att lära känna stan ordentligt och alla dess små vrån. 

Vi hängde i en park ett bra tag – gungade, testade att åka rutschkana för första gången vilket var superkul, tittade på andra barn och vovvar som sprang omkring. Isabella är verkligen hundtokig. Det absolut bästa hon vet! Efter ytterligare lite mer promenerande gick vi på Starbucks för att värma oss en stund. Kaffe till mamman och så lite Pippi Långstrump på YouTube för lillan. Det nästbästa hon vet 🙂 

Vid fem mötte jag upp mina vänner för en lite sen (här i Spanien är det lunch mellan 14-16 som gäller) men supermysig sushilunch. Åh herregud så gott – på Ikibana hittar ni Barcelonas absolut bästa sushi. Mums! Isabella sov en stund i vagnen och lyckade sedan till det med lite russin. Kanske det tredje bästa hon vet. Haha! Sushi var dock inte alls intressant att prova…  Jag hade alldeles för kul (och var lite upptagen med lillan) för att komma ihåg att ta kort, så lånar en bild av en kompis. Sushin är verkligen helt fantastisk där och hela stället är alldeles magiskt. Så häftigt inrett! Mycket att titta på för Bella!

På kvällen kom Gabriel förbi hotellet efter att match nummer ett gått av stapeln tidigare under dagen. Han är som sagt här och jobbar just nu – de har organiserat några vänskapsmatcher mellan det brasilianska landslaget och det katalanska. Gårdagens match var helt slutsåld och det blev inte så oväntat seger för Brasilien. Hade gärna velat vara där, speciellt med tanke på att det var Gabriels allra första projekt, men det var en bra bit utanför stan och jag visste inte riktigt hur jag skulle ta mig dit med lillan. Jag hade i alla fall köpt bubbel för att fira, men han kunde bara stanna en kort stund – så får kanske bli ikväll istället. Vi hann åtminstone med massa bus med lillan innan hon totaldäckade, så mysigt att vara tillsammans alla tre igen. Jag saknar min man! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons