Jag lever! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Jag lever!

Tittar bara in en snabbis så ni vet att jag lever. Har varit ett par hektiska sista dagar här i Barcelona, men på ett bra vis. Bara massa kul! En hel del häng i solen som äntligen bestämde sig för att titta fram, bus i lekparker, långa promenader genom stan, mys med mina tjejer, hårfix och shopping. Så jag klagar inte! Det försvann så många dagar när lillan var sjuk så vi var ju tvungna att öka tempot lite för att hinna med så mycket som möjligt innan vi åker hem. Isabella är nästan helt återställd, men nu verkar det dock ha blivit min tur… Jag känner mig lite småkrasslig, men försöker förtränga det bäst det går. Imorgon väntar Sverige!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons