Nina Malmström

Jag är SÅ nöjd!

Åh, i tisdags efter frisörbesöket och lunchen med Cecilia blev det en liten shoppingtur ihop med resten av tjejerna. Vi tittade in på Zaras rea och jag fyndade både ett par byxor, en blus och topp till mig själv. Isabella fick en jättefin tröja. Även detta är redan påväg till Brasilien så lite tråkigt att inte kunna visa nu när jag skriver om det, but it will come. Haha! Däremot köpte jag även en liten grej som jag önskat mig väldigt länge som fick följa med dir till Sverige… OPS! Jag är SÅ nöjd!Efter rundan på stan satte vi oss på Flax & Kale som är inriktat på healthy + raw food. Ett riktigt grymt ställe som jag skrev mer om i ett inlägg i våras som du hittar här. De har bland annat massor med helt växtbaserade rätter. Vi beställde in underbara smoothies på bland annat açai, som vi väl kommer föräta oss på i Brasilien, plus lite kaffe och annat gott. Lillan var på superhumör och SÅ nöjd över att få hänga med de stora tjejerna. Hon mumsade på clementin och russin och höll låda. Så himla mysigt att bara prata bort ett par timmar med underbara vänner som man inte längre kan träffa så ofta som man vill. Varför kan inte alla man tycker om bara bo på ett och samma ställe?! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.