Sjubarnsmamman tar över!  – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Sjubarnsmamman tar över! 

Hej alla ni Ninas läsare!

Idag har jag fått äran att gästblogga lite här Ninas blogg- känns jättekul att få göra det!

Vem är jag då? Satu heter jag- en finsk tjej på 33 år som bor i Haninge söder om Stockholm tillsammans med min man Andres som är från Uruguay och våra 7 barn.Nicole som är 8 år, Vanessa 7 år, tvillingpojkarna Danilo & Jonathan 6 år, Olivia 5, Kevin 2 & Celina 1 år.

Jag är toppbloggare på vimedbarn.se och driver bloggen mybabydolls.se. På min blogg skriver jag om min vardag med 7 småttingar- om allt vad det innebär, om upp och nedgångar.

mybabydolls

Jag är en positiv tjej som försöker ge mina läsare en så ärlig bild av mig själv, oftast är det glatt och ibland mindre glatt, precis som livet ju är. Jag skriver om tankar mellan himmel och jord, våra äventyr, bus och även massor om mina intressen- inredning, barnkläder och min dille för fotograferingen som ni får ta del av 😉IMG_6358 IMG_6359

Tack för att ni tog er tid att läsa lite om mig. Ni är välkomna att kika in på min blogg HÄR om ni vill, det vore jätteroligt att lära känna er lite också! På Instagram hittar ni mig även på @mybabydolls för fler bilder från vårt liv 🙂

Kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons