Nina Malmström

Bästa nattningsrutinen!

God morgon fina ni! Jag började dagen med en sväng till gymmet – blev ett ganska kort (kom iväg lite sent, kunde inte slita mig från världens morgonmysigaste bebis), men effektivt helkroppspass. Känns SÅ bra!! Jag älskar verkligen att ha kommit igång med träningen och vad den gör för både kropp och knopp. Man går runt med en helt annan känsla resten av dagen än om man inte hade tränat. Love it!

Just nu ligger jag vid poolkanten och svarar på lite mejl under tiden som lillan sover i skuggan. Vi har lagt till ett ”moment” i vår nya fantastiska morgonrutin, jag och Isabella. Något som jag verkligen hoppas på är här för att stanna, men det mesta med barn är ju övergående så vi får väl se. Haha! Lillan sover alltid sin förmiddagsvila innan lunch och numera brukar det bli direkt efter vårt morgondopp i poolen. Innan har jag lagt henne i vagnen och gått en sväng runt området för att sedan ställa vagnen i skuggan vid poolen och själv passa på att njuta lite av solen under tiden som hon sover. Dock har det inte blivit några längre stunder – hon har oftast vaknat igen efter en halvtimme ungefär.  Haha, jag kom och tänka på de där ”korv-eller-ben-bilderna” som snurrade runt överallt för ett par år sedan. Kommer ni ihåg?! Vad tror ni detta är? 😉 

De senaste dagarna har jag istället provat att ”natta” henne i en solsäng vid poolkanten (självklart i skuggan!). Jag har lagt mig med henne bredvid, strukit över ryggen och sjungit lite lågt. Varenda gång har hon slocknat på bara ett par minuter utan några som helst protester. Sedan har hon sovit i en och en halv till två timmar. SÅ länge! Under tiden har jag passat på att sola, bada och jobba lite under ett parasoll. Så himla skönt, både för mig och för lillan. Om hon sover en för kort stund vaknar hon alltid ledsen, men har hon sovit tillräckligt som de här dagarna möts man av glittrande ögon och världens största smile. Hon måste tycka att det är jättehärligt och rogivande att slumra där i skuggan under palmbladen, med lite brusande från allt runtomkring och vinden lätt fläktande. Helst nakenfis också! Måste ha blivit svettigt och instängt i vagnen, lägger jag henne för att vila hemma i sovrummet tycker jag också att hon ofta vaknar ”för tidigt”. Så jag håller tummarna att det här fortsätter 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.