Nina Malmström

Bästa presenttipset till ALLA barn

Något som jag tycker är jätteroligt är att Isabella verkligen har börjat intressera sig för böcker ”på riktigt” det senaste. Hon har tidigare tyckt om att sitta och bläddra en liten stund, men sedan tröttnat ganska snabbt. Nu den senaste veckan har hon plötsligt haft tillräckligt med tålamod att sitta och lyssna på en hel saga. Flera gånger. Så himla mysigt! Det har blivit alltifrån Max-böcker till Mamma Mu och Alfons. Och så den här fantastiskt fina boken som Isabella fick av sina gudföräldrar när hon fyllde år. Den handlar om Isabella och hennes kusin Stina när de förvandlas till lejonungar, med i boken finns även jag och Gabriel, mormor och morfar samt sysslingarna Axel och Greta. Så jätteroligt med sådana här personliga böcker! Och visst är det ett grymt presenttips?! Superfina teckningar är det med 🙂Hon fick även en till liknande bok, men den har vi inte hunnit läsa ännu. Jag tror verkligen att de här kommer bli två stora favoriter när Isabella är lite större. Jag älskar att läsa och har gjort så länge jag kan minnas, tyvärr hinns det inte med särskilt ofta längre – får ta igen det i sagoböcker för Isabella istället. Haha! Läser ni mycket för era små?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Stina

    Åh det är så roligt med böcker. Jag brukar köpa en bok i namnsdagspresent eller barnkanalennamnsdagspresent (deras förstanamn finns tyvärr inte i kalendern så det är bra att barnkanalen har gett dom en dag, men med sina mellannamn får de namnsdag). Kram