Nina Malmström

En morgon på stranden i Brasilien

Gabriel har varit ledig idag så vi bestämde oss för att åka till Recreio, som är stadsdelen bredvid Barra da Tijuca där vi bor nu. Vi har pratat lite smått om att eventuellt även kolla på lite lägenheter där då det kanske, enligt kompisar härifrån, kan vara ett område som passar oss. Varken jag eller Gabriel har dock varit där innan så idag tog vi tillfället i akt att kolla in det. Och vi blev verkligen positivt överraskade! En helt fantastisk strand och faktiskt (tro det eller ej) lite småstadskänsla… Priserna där är betydligt snällare än i andra områden i Rio som vi är intresserade av, man får helt enkelt betydligt mer för pengarna. So let’s we what we can find 😉

Isabella och Gabriel tog en lång och härlig siesta på stranden medan jag jobbade lite i en solstol och drack kokosvatten. En helt okej förmiddag! Sedan åkte vi och käkade lunch på ett ställe i närheten och lillan var minst sagt all-over-the-place. Haha, hur sjutton äter man ute med en vild fjortonmånaders?! Jag som trodde vi var välerfarna med hela den här gå-på-restaurang-med-kids-grejen nu, men icke. KAOS!

1B24A35B-E4C1-4327-973C-F4BE481570455B9CCA52-05A0-458B-9D76-9501414C3434 6ACA25AE-EC80-4E3E-8789-0F57EF9BECE6 5BD4997E-8F96-410E-906D-64FFC62A6A7A64D380E4-B8A6-46E6-82DA-301242F37296

Nu på eftermiddagen behövde Gabriel sticka iväg till kontoret en sväng i alla fall så jag ska försöka underhålla vår lilla vilding bäst jag kan. Hon vaknade precis från sin powernap nummer två, full med energi. Haha! Ha en fin fredagskväll nu finaste ni, några roliga planer för helgen? Kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. C

    Har haft två barn med mycket energi, och bara 2 års åldersskillnad. Ett tag fick vi tajma restaurangbesök till när de sov i vagnen, fungerade faktiskt över förväntan. Nu kan vi gå på restaurang dagtid utan större problem, mini fyllde nyss 3 🙂

    1. ninamalmstrom

      Åh ja den har vi också kört, svårt att bara när det är meningen att den lilla också ska få i sig mat på samma gång hihi. Skönt med lugna restaurangbesök för er numera, men antar att det hör lite till charmen med småbarnsåren 😉 Haha!