Nina Malmström

En riktig powerwoman!

Hej igen lite mitt i natten! Innan jag går och lägger mig tänkte jag att jag skulle dela med mig av ett bloggtips. Ingen mindre än min fantastiska och vackra Loppi-kollega Carola Wetterholm, som ni kanske känner igen från Familjen Annorlunda? En RIKTIG powerwoman som är ensamstående med NIO underbara kids. Bara det! WOW! Jag inspireras dagligen av hur tusan hon får ihop det med allting och hennes kämparglöd är otrolig. Hon har SÅ mycket att lära mig! På Carolas blogg får man följa med i allt vad en vardag ensam med nio barn innebär och hon bjuder på härliga vardagsglimtar från familjens minst sagt händelserika iv i Uppsala. Hennes blogg är väldigt ärlig, men samtidigt humoristisk då denna kvinna ofta skriver med glimten i ögat. Jag hade turen att få träffa Carola under en Loppi-event i höstas och jag hoppas verkligen att vi ses snart igen för hon är en sån där skön person som man bara tycker om på en gång, som utstrålar värme och glädje. Missa inte att titta in hos Carola om ni vill ha ännu en härlig blogg att följa! 🙂

loppi.se/familjenannorlunda

Här ser ni henne ihop med hela underbara barnaskaran på jul. Alltså hur vacker är inte denna kvinna?! 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.