Nina Malmström

Helt sjukt!

God morgon fina ni! Hoppas ni har sovit gott trots att klockan redan är strax efter lunch hos er i Sverige. Här i Brasilien är klockan snart nio och jag sitter utanför gymmet och väntar på att det ska öppna. Känner mig SÅ duktig 🙂 Har redan varit vaken ett par timmar, men känner mig faktiskt ändå rätt pigg och utvilad. Vi har blivit så himla bortskämda den här veckan med en bebis som sovit hela nätter i egen säng och då gör det inte så mycket om hon väcker en redan vid sex. Så här många hela nätter som vi fått de senaste dagarna har vi tidigare inte ens fått totalt sedan hon föddes. Hoppas verkligen att det är en ”trend” som är här för att stanna. Just i natt vaknade hon dock och gnällde lite så då fick hon komma över till oss, men hon somnade om nästan med en gång så det räknas knappt tycker jag. Tänk att det skulle ta 14 månader (plus halva graviditeten) innan man fick sova ordentligt. Haha! Det är helt otroligt vad för lite sömn kan göra med en människa. Man blir verkligen knäpp i huvudet! Det är som tortyr…

Jag lovade ju häromdagen att jag skulle berätta om något som är helt sjukt dyrt här i Brasilien och som nästan får mig att vilja gråta. Choklad!!! Jag har alltid fått höra av alla brassar att det är så himla dyrt med choklad i Brasilien, men kunde väl aldrig i min vildaste fantasi kunna föreställa mig detta. Haha! När vi var och handlade i mataffären förra helgen blev jag först sååå glad när jag såg att de sålde min absoluta favorit – mörk choklad från Lindt med havssalt. Finns inget bättre! Glädjen byttes ganska snabbt ut mot en klump i magen. 30 reais!!! Nästan 100 jäkla kronor. ”Det där är ju min älsklingschoklad”, utbrast jag till Gabriel. ”Det VAR din älsklingschoklad”, fick jag till svar. Haha! I förrgår hittade jag den till lite bättre pris i en annan affär, men… 60-70 spänn känns fortfarande helt galet för en chokladkaka. Även för en chokadgalning som hade kunnat äta choklad till frukost, middag och lunch. Och kvällsmat! 😉 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.