Nina Malmström

Bröllopsklänning!

I mitten av april gifter sig goda vänner till oss här i Rio och det ska bli så himla kul. Jag har ALDRIG varit på ett bröllop i hela mitt liv. Det här bli alltså mitt allra första. Lite extra kul att det blir ett brasilianskt ett också. Passande nog är mina föräldrar här på besök just du, så lillan får stanna hemma med mormor och morfar. Barn är välkomna, men det känns väldigt lyxigt att få ha en hel eftermiddag och kväll på tu man hand för en gång skull. Bara ha kul och tänka på oss själva för ett tag. Jag längtar jättemycket! Gällande outfiten känner jag mig dock lite smått lost. Vet inte alls vad som gäller, men vad jag har sett på foton från andra vänners bröllop, som vi tyvärr missat då vi inte kunnat åka på grund av Gabriels futsal, så är det rätt ordentligt uppklätt. Innan vi åkte från Sverige beställde jag lite sommarkläder från H&M:s rea att ha här i Brasilien och gjorde en vild chansning på den här skönheten. Jag gillar den faktiskt jättemycket och färgen känns väldigt ”Nina”. Det är ju ingen här som vet att jag köpte den på H&M för 350 spänn. Haha! Vad tycker ni? Tror ni att den duger? Lite osäker på hur jag ska matcha den dock, så ös gärna på med tips. hmprod

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Vicktoria - Confessions of a Shopaholic

    jättefin! skulle jag säga något ”negativt” är det att de bröllop jag sett från Brasilien är att de flesta brukar ha korta klänningar 🙂 Jag hade personligen stylat den med antingen skor eller en väska i någon cool, kanske neonfärg. inget halsband då den redan har bling och några enklare örhängen, kanske större studs 🙂

    ha en underbar dag!

    1. ninamalmstrom

      Åh tack så mycket! I min vänskapskrets vad jag har sett på bilder är det faktiskt mest långklänning som gäller, men lite blandat 🙂 tack för dina tips!! Kram