Nina Malmström

Just another day at the beach

När jag vaknade i morse kände jag mig helt död, precis som igår. Trots att jag gick och la mig tidigt kvällen innan. Nej, fy så tråkigt allt känns när energin inte finns där. Man orkar ingenting! Hade en liknande period i Sverige och då var ni några stycken som gissade på d-vitaminbrist, men det kan jag ju knappast ha här där solen alltid skiner? Haha! Jag tippar snarare på att ett otroligt hektiskt år nu börjar sätta sina spår. När jag ser tillbaka på allt som hänt under de senaste månaderna blir jag nästan lite förvånad över att jag typ inte gått in i väggen. För det HAR varit mycket. Första året som mamma då allt såklart är helt underbart, men också nytt och krävande. Dessutom till en bebis som typ inte börjat sova om nätterna förrän nu (vilket väl gäller de flesta bebbar, men av någon konstig anledning har jag bara ”såna” som sovit hela nätter sedan typ dag 1 runtomkring mig. Hur kan det komma sig?! Haha!). Gabriel har varit borta otroligt mycket så säkert en tredjedel av Isabellas första år har jag fått vara både mamma och pappa. Fyra flyttar på ett halvår varav tre var till olika länder: Spanien-Italien-Sverige-Brasilien. Och så mitt i allt bestämde jag mig för att börja plugga i höstas igen, den här terminen på 150%. Ja, kanske inte konstigt att jag känner mig lite trött nu när vi äntligen börjar landa här i vårt nya land och livet lugnar ner sig en gnutta för stunden. Plötsligt fick jag liksom lite tid att andas och tänka igen och då kom liksom allt ikapp. Kanske tur att vi snart har en ny flytt på G? Haha!

Tanken att bara hänga hemma slog oss, men så kändes det bara så himla tråkigt eftersom det är Gabriels sista lediga dag. Så vi packade in oss i bilen och åkte till stranden istället. Vilket var ett superbeslut för vi fick en riktigt härlig förmiddag. Lillan lekte med sina strandleksaker som hon fick av vår kompis som sov över här i helgen. SÅ populärt! Hon älskade det verkligen! Jättekul! Sedan sov hon siesta under parasollet och vi hann prata igenom vårt lägenhetsletande lite i lugn och ro. Nästa vecka ska vi börja åka runt och kolla på riktigt. Det var helt smockat på stranden idag – massor med folk eftersom alla är lediga. Tur att vi kom tidigt för när det blev dags för oss att åka hem vid lunch var parkeringen så full att flera hade ställt sina bilar framför de andra och blockerat vägen. Men nemas problemas för brassar inte, de bara puttade på där bak och rullade undan bilen som stod i vägen. Haha!F762E797-4F4A-4DBF-9EC9-25E0159BDBA6  Någon var INTE trött i morse. Sååå pepp på att åka till stranden. Haha!F8169D64-CBEE-4D0F-8551-52F4DEE9C0F5  Det var massor med surfare idag. Såg så himla härligt ut! Vi pratade om att kanske ta några lektioner när mamma och pappa är här och kan vara barnvakter. Vi har pratat om att lära oss surfa sååå länge nu…C3BCCA1A-F842-44F5-82E7-D81B18028213 Isabella har blivit så himla modig de senaste. Hoppar i poolen trots kallt vatten och idag pekade hon mot havet så vi gick ner och doppade rumpan. Innan har hon varit LIVRÄDD, men idag var det riktigt spännande. Lite för läskigt att bada helt och hållet dock, men det är nog inte långt borta. Min stora lilla tjej!

Vi köpte med oss smarriga juicer och goda mackor hem för både jag och Gabriel kände oss för lata för att laga mat. Men ikväll måste jag slänga ihop en bolognese för vi har massor med köttfärs i kylen. Jag har knappt lagat mat under det senaste året, Gabriel har tagit hand om den biten – nu är jag dock igång igen och det känns SÅ kul. Jag älskar att laga mat, när jag har gott om tid och inte är superhungrig. Haha! Ska göra lite pajer nu till veckan tänkte jag, så himla gott och praktiskt att ha i kyl och frys. Vid lunch MÅSTE det gå snabbt, speciellt om jag är ensam med lillan. Efter vi hade ätit gick min underbara fina kille ner i lekrummet med Isabella så jag fick sova en timme. Så otroligt skönt och väldigt välbehövligt! Nu sussar de båda två middag och jag ska försöka få undanstökat lite plugg. Hoppas ni har haft en härlig tisdag allihopa! KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennyjenny.se

    Vårt barn började sova hela nätter efter tvåårsdagen. Nu vid 2,5 år sover han hela nätter de flesta dagarna i veckan 😉 Lillasyster föddes för 10 månader sedan… Får se när jag går sova en hel natt med andra ord 😉 Men konstigt nog vänjer man sig på nått sätt

    1. ninamalmstrom

      Tänk så olika det kan vara det där! Håller med om att man vänjer sig. Knäppt ändå! Hoppas du får sova snart ❤