Dagens lista – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Dagens lista

Dagens mående: SÅ TRÖTT! Usch så tråkigt det känns att skriva det IGEN, men så är det. Gabriel känner sig också jätteseg och han tror att det beror på värmen. Är man inte trött på grund av mörkret i Sverige så är det värmen i Brasilien som sätter käppar i hjulet för en. Haha, alltid är det något… Jag måste tänka på att dricka mer vatten!

Dagens OH-NO: Eller egentligen gårdagens kanske, men behovet av att dammsuga lägenheten är om ännu större idag. Vi har sand och smulor överallt! En dammsugare inhandlades äntligen häromdagen, men tror ni inte då att kontakten inte funkar i uttagen här? Hur konstigt… Vi behöver alltså fixa en adapter. Eller flera. Min hårfön funkar inte heller. BU! Men den är åtminstone köpt i Europa, hur kan de sälja produkter här som inte funkar i uttagen? Knäppt… sladden var dessutom jättekort, så vi MÅSTE köpa en förlängningssladd annars kommer jag bli galen. Finns det något jag verkligen avskyr så är det för korta dammsugarsladdar. Haha!

Dagens YES: Gabriel var visst ledig även idag. HUR UNDERBART med en bonusdag?! Så det blev en sväng till stranden i morse igen, men vi stannade inte så länge för det var helt otroligt varmt. Lillan blev alldeles röd om kinderna så jag vart orolig att hon hade bränt sig trots att jag smort in henne ordentlig. Men det var alltså på grund av värmen. Så jag doppade henne i havet för att “kyla ner” henne lite, vilket inte var så jättepopulärt. Fast nödvändigt!

Dagens äckligaste: Jag har funderat lite över varför det luktat svagt av kiss i köket de senaste dagarna. Så ofräscht!! Det springer en del gatukatter här utanför lägenhetskomplexet och vi har en liten platå precis utanför vårt köksfönster där jag har sett en eller två katter hoppa upp någon gång. Så jag trodde att det var dem som hade kissat där. Men icke! Det är rätt vanligt utomlands (i alla fall i de tre länder där jag har bott) att man har tvättmaskinen i köket (vilket känns väldigt ohygieniskt måste jag säga), hur som helst har vi det även i den här lägenheten. För ett par dagar sedan kissade lillan när hon satt nakenfis i mitt knä och eftersom jag hade lite bråttom där och då sköljde jag bara av kläderna snabbt och slängde in dem i tvättmaskinen. Men sedan glömde jag bort det, tills jag idag skulle starta en tvätt och upptäckte det hela… USCH! Big mistake!

Dagens skönaste: Jag fick en alldeles lugn stund för mig själv i kvällssolen alldeles nyss. Vi var nere och tog ett kvällsdopp – Gabriel var i och badade med lillan medan jag låg i en solstol och torkade. Så skönt att bara ligga där och filosofera om allt och ingenting i en kvart.

Dagens roligaste: ISABELLA!!! Hon blir verkligen bara roligare och roligare för var dag och hon gör mig full i skratt typ hela tiden. Jag och Gabriel pratade om det igår, första månaderna med en bebis är verkligen uuuurmysiga – men måste nog ändå säga att NU är den bästa tiden hittills. Lillan busar och skojar med oss konstant, hon har så mycket karaktär och humör och temperament att det inte är sant. Älskade unge!

Dagens inköp: En bil! Jag ska berätta mer i ett enskilt inlägg, men troligtvis får vi den nästa vecka och det känns SÅ bra.

Dagens längtan: Min bästa, finaste, snällaste, hjälpsammaste pappa skickade ett paket från Sverige igår och jag hoppas verkligen att det kommer fram ordentligt. Man vet aldrig riktigt med Posten här. Jag längtar i alla fall efter det, för förutom lite nödvändiga grejer som vi behöver, stoppade han även ner lite choklad. MUMS! Sedan längtar jag såklart också jättemycket tills båda mina föräldrar kommer hit och hälsar på om ungefär en månad. Och tills vi får tag på en lägenhet som vi kan göra till VÅRT hem. Och tills bröllopet i april! Och tills jag är klar med examensarbetet! Och till lite sommar i Sverige. Och en massa annat skoj. Ja, det finns mycket roligt att se fram emot.

Dagens borde: Plugga… det borde jag VERKLIGEN göra. Usch, det är något som jag skjutit upp varje dag den senaste veckan och det känns inte bra. Men när jag är trött tappar jag verkligen både ork och lust, trots att det egentligen är ganska kul. Jag borde även städa lite här hemma, men det är mest småplock så bara jag sätter igång så är det klart rätt snabbt. Av någon konstig anledning blir det alltid så himla rörigt så fort Gabriel är hemma lite mer än vanligt. Haha, någon som känner igen sig?DFC3C54E-30CB-42DC-BFE2-82B1AC696D45 5702C682-A16E-44E9-A755-4D10E7C8430C 3027A459-CC52-4DE7-BBD5-510AA5A5CC1E 92C88A15-57AD-42B1-99B1-DAE08E00A744

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons