Missa inte!! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Missa inte!!

Hej finaste ni! Ikväll vill jag tipsa er om en superhärlig kvinna och hennes blogg som ni absolut inte får missa. Nämligen vackra och goa Jessica Olérs Brelid. Vi träffades på ett Loppi-event i höstas och jag fick ett så himla bra första intryck av Jessica. Ni vet en sådan där person som utstrålar massor med värme och glädje, som genast smittar av sig och gör en glad ända in i hjärtat. DET är Jessica! Hon kommer ursprungligen från Dalarna och hennes dialekt fick mig att med en gång tycka om henne ännu mer (det är något väldigt speciellt med dalmål och skånska… någon som håller med?), men bor sedan många år tillbaka i Stockholm tillsammans med sin lilla familj.

IMG_6854

I somras gifte sig Jessica med sin Rasmus och de hade verkligen ett riktigt sagobröllop. Ett sånt där som man önskar att man själv någon gång får gå på. Eller ännu hellre, få ha själv! Så om ni är mitt i bröllopsplaneringen eller går i bröllopstankar tycker jag absolut att ni ska titta in hos Jessica och finna inspiration. Det tänker i alla fall jag göra när det blir dags för oss. Allt var verkligen helt perfekt! För att inte tala om hennes otroligt vackra klänning.IMG_6859IMG_6860

Jessica och Rasmus har en urgullig liten son på två och ett halvt som heter Noah. På bloggen skriver Jessica om allt som en vardag med en liten kan innebära. Hon delar med sig av sina tankar kring föräldraskap, relationer och den oändliga kärleken till sin son. Hon skriver på ett mycket ärligt sätt med hög igenkänningsfaktor. Just nu är det dessutom mycket nytt på G i Jessicas liv. Hon har precis börjat på nytt jobb och har tillsammans med familjen alldeles nyss flyttat in i sin nya lägenhet, som från de bilder jag sett verkligen är to-die-for. SÅ FIN! Det ska bli så spännande att följa med på hela boa-resan i det nya hemmet och såklart även att få ta del av slutresultatet. Jessica har verkligen öga för detaljer och en inredningsstil precis i min smak. Så titta in hos på Jessicas blogg för massor med fantastisk inspo! Ni hittar henne även på Instagram HÄRIMG_6852IMG_6785

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons