Nackspärr! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Nackspärr!

Gabriel kom hem så sent med den nya bilen igår kväll så det blev aldrig någon middag ute med vänner. Supertrist, men så blir det ibland. Isabella var helt slut så jag kunde inte vänta längre med att lägga henne och jag var också alldeles död efter nästan tre dagar ensam med lillan. Så även jag somnade såklart vid nattningen. Sedan vaknade jag till till vid fyra och gick yrvaket upp för att borsta tänderna. Usch, jag avskyr den där känslan när man vaknar mitt i natten med alla kläderna på. Man fattar liksom ingenting – vem är jag, var är jag, vad gör jag?! Som tur var hade jag inget smink (kan vara det bästa med sommar året om va, kan nog räkna på en hand hur många gånger jag sminkat mig under vår tid här) så det slapp jag i alla fall tvätta av. Haha! I morse vaknade jag dock med världens halsont, huvudvärk och dessutom NACKSPÄRR! Kanske sov jag FÖR många timmar for once?! Halsontet försvann typ så fort jag vaknat till liv och huvudvärken efter ett piller. men jag fortfarande knappt röra på huvudet. Hjälp! Vad göra? Vetekudde ska ju vara bra för nackspärr, men någon sådan har jag inte här… Hoppas det försvinner fort, sjukt störigt och SÅ opraktiskt när man har en liten att jaga runt efter. Haha! Jag har burit runt rätt mycket på Bella de senaste dagarna, kan det kanske vara orsaken till nackspärren tro?! Hon vill gärna gå själv nu så jag har börjat skippa att ta med vagnen när vi går ut i området här, men såklart blir hon trött i benen ibland och då vill hon gärna upp i famnen. Även här hemma har hon varit lite mer “klängig” än vanligt och för att hon inte ska börja skrika har jag fått lyfta upp henne. Det var längesedan hon ville bli buren så mycket som nu (alltså när vi är hemma) och jag har liksom inte riktigt hjärta att inte ta upp henne när hon hänger i benen på mig och sträcker upp sina små chubby arms. Men hon börjar bli tung… Och det känns även i ryggen. Jag försöker tänka på att böja benen när jag lyfter henne som jag vet att man helst ska göra, ni vet som en knäböj, men jag glömmer lätt av mig. Bättring bättring, annars kommer jag nog ha en paj rygg (som redan är lite halvtrasig från tidigare) inom loppet av några veckor… 

Vi började i alla fall dagen med en sväng till stranden. Det var nästan halvt storm, men ändå rätt härligt för värmen blev tack vare vinden riktigt behaglig. Och det blåste på ett sånt där bra sätt så att sanden inte flög omkring, däremot var jag livrädd att lillan skulle få ett parasoll i huvudet så jag satt och höll hårt i vårt typ hela tiden. Haha! Några kokosnötter och en siesta för Isabella senare pallrade vi oss hemåt för lunch. Isabella har precis ätit och nu anlände vår mat som vi beställt hem. Så jag ska gå ner till poolen och käka med de andra, Gabriel har en kompis över. I eftermiddag tänkte jag plugga en stund så jag förhoppningsvis kan vara helt ledig ikväll och imorgon. Handla måste vi göra också! Kylskåpet ekar tomt… Ha en härlig helg nu allihopa! Massor med kramar <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.