Update from Brazil – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Update from Brazil

Hej fina ni! Vi hoppade stranden i morse och tog en lugn förmiddag hemma istället. Både jag och Gabriel var väldigt trötta så det passade oss bättre. Jag kom i säng jättesent igår – satt uppe och pluggade tills midnatt och sedan kunde jag inte somna så var vaken ett bra tag till. Massor med tankar som snurrar i huvudet. Vid två började jag äntligen komma ner i varv, men då vaknade lillan och gallskrek. Verkade som om hon drömde mardrömmar, men kan lika gärna vara nya tänder som spökade för i morse märkte Gabriel att hennes tandkött var alldeles svullet igen. Stackarn! Kanske därför hon varit lite extra “klängig” den här veckan? Nu har hon tio tänder, men verkar som sagt som om fler är på G – framtill har hon två nere och fyra uppe, sedan ett “hopp” in i munnen kommer det en till på varje sida både uppe och nere . Och de fyra sista gaddarna är ganska rejäla så kan tänka mig att det gör ont när så stora spricker fram. Mina visdomständer har spökat från och till i flera år nu så jag vet ju själv hur det känns. INTE skönt någonstans och en gång i Barcelona fick jag till och med sjukskriva mig ett par dagar för jag knappt kunde öppna munnen. Är det likadant i natt får hon alvedon lillan (har testat sån där tandsprickningskräm, men känns inte som om det hjälper… så himla svårt att “placera rätt” också…), tack och lov verkar hon inte ha ont på dagtid för hon är lika pigg och glad som vanligt. Min lilla långben! Vi tog en morgonkaffe på fiket härnere på anläggningen. Helt okej kaffe, men det går såklart inte att jämföra med cappuccinon i Italien. Vilken DRÖM! 

Nu sover resten av lilla familjen siesta och jag funderar på att göra detsamma. Till lunch blir det lax i kokosmjölk och det ska bli SÅ gott. Älskar kokos! Sedan får vi se vad vi hittar på i eftermiddag – om vi blir kvar här på anläggningen och hänger vid poolen eller om vi tar oss iväg till stranden. Det skulle även vara en baby- och barnmarknad på ett shoppingmall här i närheten så vi kanske tittar förbi. Så skönt att äntligen ha bil och kunna ta oss runt som vi vill. Nu de närmsta timmarna lär vi nog dock hålla oss inne hur som helst. Det är fortfarande alldeles för varmt för att vistas ute mitt på dagen…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie

    Min yngsta son har problem med sina tänder. Han är tio, men han tappar inte mjölktänderna och dem nya kommer in i en andra rad innanför, så stackarn måste dra tänder, han har nu dragit 13, hemskt! Hoppas Lill-tjejen kännner sig bättre. Han man ont i munnen är man ju totalt ur balans tycker jag.