Katastroftankar – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Katastroftankar

Det har inte varit någon särskilt bra dag idag, men så blir det ibland. Det är mycket just nu. Mycket tankar som snurrar och nerver som spökar. Kan inte skriva så mycket mer, men förhoppningsvis löser sig allt och kanske kan jag dela med mig om vad som händer lite längre fram. Hur som, stannade jag hemma på eftermiddagen när Gabriel stack iväg med lillan en sväng. Inte som planerat, men var faktiskt skönt att få en stund för mig själv. Att inte göra någonting. Vanligtvis måste jag ju plugga eller fixa med annat – idag la jag mig bara i sängen med en serie och choklad. Så skönt! Minns inte ens sist jag gjorde det… kanske till och med innan Isabella föddes?! Galet! Det är faktiskt som balsam för själen och något man bör göra oftare. Nu känns allt lite bättre.

Jag fick dock lite otäcka tankar när Gabriel och lillan var iväg. Det har hänt mig tidigare och jag blir SÅ orolig varenda gång. Det är absolut inte det att jag inte litar på att G fixar att vara själv med Isabella, det är jag 110% säker på. Han är världens bästa pappa och klarar allt sånt där galant. Men jag blir orolig att det ska hända DEM något och så är inte jag där. NEJ FY! Jag hann få upp så mycket hemska bilder i huvudet, men gjorde det bästa för att skaka av mig dem. Ändå låg jag där i sängen med en klump av oro i magen. Antar att katastroftankar hör till hela föräldragrejen, men usch vad otäckt det är. Tack och lov kom de hem i säkert förvar och jag kunde pusta ut. Pussade och kramade lite extra på min lilla sessa som stolt rusade in i sovrummet för att visa upp sin nya docka och boll som hon fått av pappa i leksaksaffären. En docka med riktigt hår i en tofs på huvudet, precis som Bella själv.. Wow, vilken grej! “Docka, docka, docka”, “boll, boll, boll” har gått på repeat hela kvällen. Min lilla älskling!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.