Hur hinner man?! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Hur hinner man?!

Hej fina ni! Idag känner jag mig SÅ pigg, utvilad och bara allmänt pepp på livet. Kom i säng i rätt bra tid igår och somnade ganska fort för en gångs skull. Så himla skönt! Tidigt imorse innan Gabriel gick till kontoret stack jag ner till gymmet och körde lite cardio och ett pass rygg + axlar. En grymt bra start på dagen helt enkelt! Igår var jag faktiskt också och tränade – jag passade på när lillan sov sin förmiddagsnap och ställde vagnen i ett avskilt hörn. Det blev en halvtimme på löpbandet och hade även tänkt ta en runda i gymmet, men då vaknade Isabella så det fick räcka så. Körde lite snabba mag- och benövningar när jag kom upp till lägenheten istället, men jag gillar verkligen inte att träna hemma. Jag vet inte riktigt varför, men allt känns så mycket jobbigare och jag blir bara så himla omotiverad. Haha! Så konstigt ändå. Hur som känns det super att komma igång med träningen igen efter två slappa veckor. Har bara varit så galet trött och inte haft någon energi alls, men nu känns det som om jag är påväg tillbaka. Yey! Helt slut efter träningen, men SÅ glad! Vart tog mina öron vägen förresten?! Haha!

Idag ska vi hem en sväng till Isabellas lekkamrat Marina som är född bara ett par veckor efter lillan. Hon bor i samma hus som oss och har två små vovvar, vilket är främsta anledningen till play daten. Haha, Isabella är helt GALEN i hundar. Ska bli kul i alla fall! Annars behöver jag plugga lite grand och hoppas även hinna iväg och fixa naglarna. Vi har en salong på anläggningen och det är superbilligt med både manikyr och pedikyr, men tror ni att jag har kommit iväg trots det? Eeeeh nej. Hur sjutton hinner man?! Det vore så roligt att få fina tassar till helgen nu när vi ska åka iväg, men vi får se. Måste förresten boka hotell i Búzios, vi är verkligen ALLTID ute i sista sekund när det kommer till det. Haha!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Bella

    Låter som en bra dag! Tror att många delar din åsikt om att motivationen brister hemma, man relaterar inte riktigt hemmet till träning tycker jag.