Allt gick utför! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Allt gick utför!

Som ni redan vet var vi ju iväg på en liten mini-vacay i helgen och igårkväll kom vi tillbaka till Rio fulla med ny energi. För vi har verkligen haft det helt underbart. Men det var nästan att vi inte kom iväg. Vår efterlängtade get-away började inte riktigt som vi tänkt och det blev minst sagt lite struligt i fredags. Tanken var från början att Gabriel skulle försöka smita iväg från jobbet ett par timmar tidigare än vanligt så vi skulle slippa den värsta trafiken. Vi hade sagt att vi skulle satsa på att komma iväg vid tre, men så blev det ju såklart inte i och med att vår lilla familj ALDRIG kan komma iväg i tid. Och då menar jag verkligen aldrig. Det går verkligen inte. Vi är alltid sena, och jag är absolut inte oskyldig i det hela. MEN! I fredags slet jag verkligen som ett litet djur för att skulle vara klart när G kom hem från jobbet. Jag var så taggad och peppad på att komma iväg så jag röjde verkligen runt som en liten duracellkanin. Prick klockan tre var alla väskor färdigpackade och stod uppställda vid ytterdörren. Hela lägenheten var skinande ren med var sak på sin plats (finns det något värre än att komma hem till oreda och kaos efter ett par härliga dagar iväg?). Alla sopor var kastade och den rena disken urplockad ur maskinen. På morgonen hade vi dessutom varit iväg på babyrytmik, jag och lillan, och därefter hann jag även med ett pass i gymmet. Men självklart var G fortfarande kvar på kontoret. Det gjorde dock inte så mycket för jag hade inte hunnit duscha ännu efter träningen så jag kastade mig in i duschen under tiden som Isabella satt och lekte på badrumsgolvet. När Gabriel äntligen kom hem så ville han vila en stund eftersom han skulle köra hela vägen och det passade bra för lillan behövde ändå rastas lite inför bilresan. Så vi gick en sväng till lekplatsen för att göra av med lite energi.

Kvart över fem var barnvagn, alla väskor och hela lilla familjen inpackade i bilen, vilket ändå kändes helt okej  – men sedan gick det bara utför. Tjockt med trafik överallt, massor med felkörningar på grund av otydlig GPS och nya i stan så vi lyckades hamna på de mest konstiga ställen och det hela slutade med att vi efter tre timmar i bilen ännu inte ens hade kommit ur Rio. SÅ TRIST! Då bestämde vi oss faktiskt för att vända hemåt. Klockan började närmas sig nio och det skulle ta oss flera timmar till att köra. Vi var trötta och på dåligt humör – fy sjutton för att sitta still i bilkö alltså. Finns det något som kan göra en mer irriterad?!

Så vi åkte hem och sov istället. Klockan åtta morgonen därpå satte vi oss i bilen för att köra iväg och då gick allt som ett rinnande vatten – tre timmar senare var vi framme i Búzios. Lite tråkigt att gå miste om första hotellnatten, men shit happens och det blev ju bra till slut. Vi har haft det alldeles fantastiskt. Det har varit rätt mulet och lite regn emellanåt, vilket tyvärr gjorde att detta vackra ställe kanske inte kom till sin fulla rätt. För visst blir allt lite fulare när himlen är grå?! Men det var ändå rätt skönt för det är faktiskt ingen jättehit med gassande sol, 30+ och en vild ettåring. Vi har verkligen kopplat av, ätit så himla god mat och njutit massor. Jag är SÅ nöjd med min födelsedagshelg. Och tack söta snälla ni för alla gulliga gratulationer!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.