Galet! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Galet!

Temperaturen har sjunkit lite här i Rio de senaste dagarna och idag har vi “bara” 26 grader. Enligt brassarna har hösten kommit nu och man kan se flera stycken gå omkring med en tunnare jacka. Många av barnen i området har långbyxor och långärmad tröja. Haha, rätt galet egentligen… Jag tror att vi kör på sommarkläder ett tag till 🙂 Isabella är lite småkrasslig och hostade en del i natt så idag är vi ganska trötta båda två. Har varit ute en sväng på lekplatsen och även FaceTime:at med mormor och morfar, nu sover lillan och jag tänkte passa på att laga köttbullar för det blev aldrig av igår. Gabriel åker iväg på jobb imorgon och blir borta tills fredag så det gäller att bunkra upp med mat här hemma. Vad gör ni idag? Kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons