Läskigt! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Läskigt!

Åh i fredags var vi ju på babyrytmik, jag och lillan. Isabella tyckte det var jättespännande och jag längtar redan tills det är fredag igen. Då kommer hon nog dessutom vara lite mer varm i kläderna. Nu var hon rätt försiktig till en början och iaktog med stora ögon allt som hände, men framåt slutade började hon röja runt lite även hon. “Klassen”, som varade i en timma, hölls av en jättegullig tjej och var uppdelad i olika delar. För varje del togs en ny låda eller väska fram och barnen fick hjälpa till att plocka upp dess innehåll. Det var bland annat olika slags leksaker, instrument, bollar, papiljotter i roliga färger som de små fick känna på och leka med. På slutet kom en låda med grönt slajm och små fiskar i fram som barnen började kladda runt med. Och så vara det såklart en hel del sång med dans och rörelser. Under hela timman satt en kille i ett hörn och spelade gitarr och sjöng olika barnsånger. Så nu har jag lärt mig “Herr Olsson han hade en bonnagård” och “Huvud, axlar, knä och tå” på portugisiska. Haha!

På sätt och vis känns det tråkigt att vi inte kommer bo kvar här i området för det finns verkligen massor med barn i Isabellas ålder och nu börjar man lära känna allihopa lite grand, vet vad alla heter, hur många månader som skiljer och sådär. På babyrytmiken var det bara välbekanta ansikten och det känns skönt för lillans del på något sätt. Även om hon fortfarande är så liten och utan tvekan snabbt kommer “skaffa nya kompisar” dit vi flyttar härnäst… För familjen i stort kommer det dock helt klart bli bättre att bo i ett annat område där man kan röra sig utanför murarna lite mer fritt. Jag får snart krupp av att inte ens kunna ta mig till mataffären på egen hand. Känner mig typ som ett stort barn som inte klarar någonting själv. Men, det är bara att bita ihop och tänka att det är för en kort period. Tack och lov är jag väldigt upptagen med lillan om dagarna, hade det bara varit jag själv här så hade jag nog blivit galen. Det finns ju dock såklart fördelar och nackdelar med allt. Mitt mission för den här veckan blir i alla fall att försöka komma igång med bilkörningen – det hade underlättat massor. Det känns rätt läskigt för folk kör verkligen som galningar här, men vad ska man göra?! Wish me luck!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.