Bli stor på Instagram – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Bli stor på Instagram

När började du satsa på Instagram och blev “stor”? Och hur gick det till när du började blogga för Loppi? Ha det gott! Kram ❤

Hej och tack snälla för dina frågor! Fram tills slutet av min graviditet med Isabella använde jag bara Instagram för “privat bruk” – jag la ut bilder mest för att vänner och familj skulle kunna följa med på vår lilla resa, men i takt med att magen växte märkte jag hur allt fler började följa mig. Och när lillan sedan föddes “exploderade” det helt. Jag tyckte att det var jättekul och bestämde mig för att lägga ner lite mer tid på det hela för att se vad det kunde resultera i. Jag började även få förfrågningar från följare om jag inte kunde starta en blogg och blev även nyfiken själv. Det kändes roligt att kunna dokumentera dagarna som mammaledig på något sätt för annars är risken stor att de bara flyter ihop. Och första tiden med bebis är ju verkligen något man vill kunna minnas för alltid. Dessutom älskar jag att skriva och har alltid gjort. Dock läste jag knappt några bloggar själv så jag var minst sagt helt grön inom området, men jag började kolla runt lite på de olika portalerna och fastnade för Loppi. Jag skickade iväg ett mejl för att kolla om det fanns något intresse och de nappade direkt, på den vägen är det… Den allra första bilden som jag la ut på min babybump. Tror det var i vecka 17 om jag inte minns fel. Då började det bli svårt att dölja magen. Och så här talade vi om för alla (nära och kära fick såklart reda på det tidigare och på annat sätt) att vi väntade tillökning. I sanden på en strand på Sardinien i juni 2015. Tänk så annorlunda livet ser ut nu! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons