Den värsta natten! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Den värsta natten!

Hej fina ni! Ledsen för dålig aktivitet härinne på bloggen idag – jag har typ varit helt förstörd efter kaosnatten igår. Totalt lyckades jag skrapa ihop tre timmar och en kvart till sömnkontot, fy sjutton alltså. En förkyld bebis med nya tänder på väg är ingen bra kombo. Speciellt inte när man är ensam förälder hemma. Gabriel kom ju tillbaka från sin arbetsresa igårkväll, men vände nästan direkt i dörren för tydligen hade han ytterligare jobb som kallade. Liten miss i kommunikationen här hemma – imorgon håller de i en vänskapsmatch mellan Brasilien och Colombia här i Rio och jag hade inte alls fattat att han skulle vara upptagen hela helgen. Så han bor på samma hotell som alla spelarna för att vara tillgänglig 24/7, vilket innebär att den här helgen inte kommer bjuda på någon som helst family time som jag längtat så mycket efter… Men jag hann ärligt talat knappt bli besviken, är ganska van vid sånt här nu…. När han spelade i Barca fick han den kommande veckans träningsschema fredagen innan, det var med andra ord omöjligt att försöka planera in något i förväg och när man väl gjorde det fick man alltid vara förberedd på att planerna kunde komma att ställas in på grund av ändrade träningstider eller matchdag.

Men ja, visst är det lite typiskt att Isabella ska bli både förkyld och ha tandsprickning just de dagarna som jag är själv. Det är dock ingen idé att hänga läpp, det är tusen gånger värre för min lilla skrutta. Stackarn var så ledsen så ledsen i natt och slängde sig av och an i sängen. I morse såg jag att en ny liten gadd tittat fram i underkäken. Så det förklarar det hela. Plus en rinnig näsa och hosta. I stort sett alla barn här i området är förkylda just nu så det var väl bara en tidsfråga innan lillan skulle åka på det också, men tycker redan hon är på bättringsvägen så det känns skönt. Gabriel kom hem vid lunch idag (så lite familjetid blev det faktiskt ändå denna helg) och då stack vi iväg för att käka sushi. SÅ gott! Isabella var superpigg och glad och röjde runt så hon är nog helt återställd snart.

Snacka om att jag är trött – tror ni inte jag somnade när jag nattade Bella vid halv åtta ikväll och vaknade nästan två timmar senare utan att fatta någonting. Usch, det är en lite obehaglig känsla det där tycker jag, men samtidigt väldigt skönt. Nu har jag precis ätit pizza och ska strax öppna chokladen. En chipspåse har jag också. Haha! En riktig moffarkväll, men något kul ska man väl ha när man sitter ensam hemma en stackars lördag som denna. Inte alls bitter nej 😉 Jag ska försöka att inte sitta uppe alldeles för länge ikväll för imorgonbitti ska vi såklart iväg och heja på Brasilien. Riktigt längesedan jag gick på en match nu så det ska bli jättekul. God natt fina ni!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons