Nina Malmström

Badrock till barn?

Babysimmet var SÅ kul! Isabella verkade gilla det, även om hon stundtals var lite skeptisk. Haha! Både jag och Gabriel var i vattnet, men G badade med lillan medan jag mest tittade på. Kändes bäst så första gången. Även om jag faktiskt förstod allt som simläraren sa, så vet man ju aldrig i förväg. I fortsättningen kommer Gabriel gå på måndagar för då har jag portugisiskalektion och så går vi tillsammans de onsdagar som funkar, annars jag själv. Kul att båda får vara med på detta. Speciellt för G som inte varit iväg på så mycket aktiviteter med Isabella tidigare.

Många av de andra barnen hade mysiga små morgonrockar att svepa in sig i efter badet och det har jag letat efter till lillan länge nu. Dock hittar jag nästan bara i fleece och det känns inte alls rätt. I frotté vill jag ha, men det verkar nästan vara omöjligt att få tag på. I alla fall i hennes storlek. Olika caper finns det ju gott om (och det har vi även ett par stycken), men jag vill helst att det ska vara en riktig badrock med skärp. Det blir super att ha till och från babysimmet (som ju är i samma byggnad där vi bor), men även till poolen och stranden nu när det börjar bli lite svalare. Och så till sommaren i Sverige såklart! Åh vilka barndomsminnen som ploppar upp när jag tänker på alla gånger man gick till badet i bara badrock. HUR mysigt?! Nej, en badrock måste Isabella ha. Tipsa gärna om ni hittar någon fin 🙂 60290639-503_1 Jag hittade den här på Polarn & Pyret och den hade kanske funkat, men är inte jätteförtjust i helrött (eller helblått som den också finns i). Den randiga insidan är ju dock hur fin som helst, tror ni att de är vändbara kanske? Dragkedjan känns också spontant lite nej nej, inte så skönt mot en bar överkropp eller? b På Ellos fanns typ exakt en sån klassisk modell som jag söker, men bara i rätt tråkiga färger (vit, mörkgrå, marinblå och beige). Vore roligt med någon lite gladare färg eller kanske prickigt/randigt mönster. Dessutom var minsta storleken 98/104, vilket känns lite för stort. Det gör ju inget om badrocken är rymlig, men lillan har 80 nu så det blir nog lite i största laget.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellen

    Vi har en underbart mjuk i fluffig bomull i ljusrosa med kaninöron till min dotter från The White Company 👍🏻

    1. ninamalmstrom

      Åh får kanske blir en sväng dit när jag är hemma nästa gång 🙂 Kollade på hemsidan, men kanske finns fler i butik… Tack för tips!