Kallt i Brasilien? – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Kallt i Brasilien?

Efter babysimmet imorse käkade vi en andra frukost ihop på “vårt” café här i området. Kaffe, fruktsallad och pão de queijo. Mums! Isabella var sprudlande glad efter badet och på världens bushumör. Hon älskar verkligen när vi hittar på saker ihop hela familjen. Efter frukosten gick Gabriel till jobbet och vi tjejer lekte en stund hemma innan det var dags att vila. Lillan var så trött och somnade nästan på en gång. För ett tag sedan var hon riktigt strulig att natta såväl mitt på dagen som vid läggdags på kvällen, men det går mycket lättare nu. Hon tycker verkligen att det är mysigt att få varva ner och igårkväll gick hon självmant till sängen, pekade och visade tydligt att nu ville hon faktiskt sova. Gosan!

Det verkar nästan som om Isabella har känt av att jag varit lite ledsen de här dagarna för hon har varit ännu gosigare och gulligare än vanligt och knappt gnällt någonting. Kramat, pussat och skrattat ännu lite mer än hon brukar. Gosat in sig i min famn och myst och faktiskt till och med somnat vid två tillfällen. Helt underbart! Hon har sovit både en gång på förmiddagen och en gång på eftermiddagen både måndag och tisdag trots att vi egentligen har slutat med eftermiddagsvilan….

Resten av dagen har tuffat på i vanlig ordning. Vi försöker vara utomhus och leka så mycket som möjligt nu när temperaturen är lite mer behaglig. Förut var det innelek som gällde mitt på dagen, men nu är vi faktiskt ute större delen av tiden. Så skönt tycker jag! Det är fortfarande högsommarvärme om man jämför med svenska mått, men jag har stött på både en och annan brasse som huttrat och muttrat “så kallt det är”. Haha! Och jag själv har faktiskt börjat använda mysbyxor hemma istället för shorts och häromkvällen tog jag på en kofta på Isabella. Då var det “bara” 22 grader. Knäppt så fort man vänjer sig vid värme. Gabriel har förresten ringt på två lägenheter idag varav en som vi ska åka och kolla på imorgon. Det ska bli riktigt spännande och jag hoppas verkligen att den känns rätt. Vore så skönt om vi kunde hitta något bra på en gång, jag minns typ vår senaste lägenhetsjakt i Barcelona med fasa. Då tror jag vi besökte minst trettio lägenheter innan vi äntligen hittade en som kändes okej. Standarden i Spanien är ett skämt. Fuskbyggen så det bara smäller om det. Vi får väl se om det är bättre här 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.