Härmapa! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Härmapa!

Jag skulle först skriva att jag knappt hunnit med någonting idag, men jag har faktiskt haft en två timmar lång portugisiskalektion och dammsugit plus plockat i hela lägenheten. Och förutom det hängt med min lilla tjej såklart. Vi har varit ute och lekt med de andra barnen, hängt i lekrummet och så varit och fikat. Hon är så himla gosig och rolig just nu. Busar och härmar mig hela tiden. En riktig liten härmapa! Tydligen säger jag “sååå” väldigt ofta för det har hon också börjat med nu. När hon tröstade sin Pippidocka igår sa hon “sååå, sååå, sååå” och idag när vi tog på oss skorna för att gå ut slog hon ihop händerna och utbrast “SÅÅÅ”. Haha! Alfons är favoriten just nu. Hon springer och hämtar boken flera gånger om dagen och räcker mot mig. “Mmmh, mmmh” säger hon och nickar uppmanande. Haha! Det blir VERKLIGEN bara roligare och roligare att vara mamma för varje dag. Det trodde jag bara var “hitte-på”, men det stämmer så himla väl.

Jag har egentligen en hel del plugg att göra, ligger verkligen efter tidsschemat. Ingen träning har det blivit den här veckan heller, men jag är verkligen helt slut. Passar på att vila när lillan sover och det finns inget mysigare än att ligga bredvid en gosig och snusande liten bebis. Jag tar nya tag nästa vecka när min mamma är här. Imorgon kommer en svensk tjej förbi här för en fika. Ska bli SÅ kul! Kram på er så länge <3 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons