Roligaste bilden ever!!!  – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Roligaste bilden ever!!! 

Hej fina ni! Det känns inte som om jag har så värst mycket roligt att dela med mig av just nu då mestadels av tiden går åt till min kandidatuppsats. Snacka om att intensivskriva. Men jag får passa på nu när mina föräldrar är här och kan hjälpa till med lillan, för när vi är ensamma hemma hinner jag knappt med någonting alls om dagarna. Vi har i alla fall haft en mysig påsk med masss mat, häng både på stranden och vid poolen – och såklart påskhare och påskägg. De hade ordnat en Festa da Páscoa för barnen här på lägenhetskomplexet så den var vi ju såklart tvungna att titta förbi. Isabella var dock livrädd för de levande kaninerna så vi blev inte särskilt långvariga. Istället gick vi och letade efter påskägg i trädgården. Ett stort ägg fyllt med russin, majskrokar, ett par tights, nya nappar och en gullig liten dockservis hade haren gömt bakom en palm. Bakom en annan låg en liten docka och väntade på att bli funnen. Gissa om Bella var nöjd! Nu blir vi bjudna på kafferep flera gånger om dagen här hemma och man får absolut inte glömma bort att skåla med varandra så att kopparna klirrar härligt. Den nya dockan har redan varit med på stranden och imorse vägrade Isabella släppa den ur sin famn så den fick till och med följa med ner i poolen på babysimmet. Haha! Jag har dock lyckats bli förkyld vilket känns lite trist, men jag tänkte försöka sova bort det i natt sååå – wish me luck. Igårkväll var jag och Gabriel på bio för första gången på år och dagar. Innan vi fick lillan gick vi nästan två gånger i veckan och det är verkligen något jag saknar. Supermysigt var det i alla fall och man satt i stora tvåsitssoffor som gick att fälla ner i liggande läge. Kändes SÅ lyxigt! Hoppas att ni har haft en härlig påsk och njutit av lite extra ledighet. STOR KRAM! Bjuder på den kanske roligaste bilden någonsin. Hahaha!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jessica

  Oj vad häftigt, vad jag förstår så har du flyttat till Brasilien?!! Önskar att jag vågade flytta utomlands (till ett varmt land) någon gång, men har s svårt att lämna vänner och familj..

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Jaa det stämmer 🙂 Du kan ju testa att åka utomlands ett par månader till och börja med så får du se hur det känns, men förstår precis. Det värsta är helt klart saknaden efter alla nära och kära där hemma…

Annons