Nina Malmström

Time to check out

Jag tänkte bara ta och titta in här en snabbis för att säga god natt innan jag stupar i säng. Är SÅ trött! Fortfarande förkyld också, så tråkigt. Vi har verkligen haft otur med bacillusker de senaste veckorna. Det började med att lillan blev förkyld i slutet av mars, sedan fick mamma solsting och blev jättedålig bara ett par dagar efter hon kommit hit, därefter kom Gabriel hem från Argentina och kände sig krasslig, strax därpå var det pappas tur då han troligtvis ätit något dåligt. Sedan vaknade jag häromnatten med halsont, nästäppa och kände mig allmänt klen i kroppen, Igår var det mammas tur att bli förkyld. Så nu håller jag bara alla tummar och tår att Isabella får hålla sig någorlunda frisk, jag tycker att hon har hostat och snörvlat lite om nätterna – men varit pigg och glad på dagtid så hon kanske slipper ändå. Haha, vilken enda röra!

Jag har mest pluggat idag och börjar äntligen se ljuset i tunneln. Nu dröjer det inte många dagar innan första utkastet av uppsatsen är helt klart. Det känns verkligen så himla skönt! Gabriel var iväg på babysim med Isabella imorse, men det uppskattades tydligen inte alls idag. Hon är bra bestämd den där lilla damen, men det är väl bra att hon vet vad hon vill. Haha! Resten av dagen har mina föräldrar hängt med lillan och jag är så tacksam över all deras hjälp. Och att de kunde komma hit just de här veckorna – tajmingen kunde nog inte ha varit bättre. Utan dem på plats så hade det aldrig blivit något examensarbete gjort, det är en sak som är säker.

På kvällen när Gabriel kom hem från jobbet åkte vi till ett nytt shoppingmall och strosade runt lite innan vi satte oss ner på ett ställe för att käka middag. Jag åt picanha med vitlökspotatismos och till efterrätt delade vi allihop på en nutellabrownie med glass. Jättegott! Isabella fick middag hemma innan vi åkte och somnade alldeles före det var dags för oss andra att äta. Sedan sov hon sig igenom hela restaurangbesöket trots världens högsta ljudvolym och vaknade till först när jag bar in henne från bilen. På med pyjamas och en vällingflaska i sängen sedan slocknade hon igen. De andra sover också sedan ett tag tillbaka och jag har suttit uppe och pluggat lite till. Men nu äntligen är det min tur att checka ut för dagen. Vi hörs imorgon! Kram och god natt <3 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.