Status  – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Status 

Igår: Lämnade jag lägenheten för första gången sedan vi “flyttade in” i tisdagskväll. Sån himla otur när tanken med hela grejen var att vi skulle ha gott om tid att lära känna det här området lite bättre. Men men… Var i alla fall alldeles underbart att få komma ut och andas lite frisk luft, även om jag knappt såg någonting. Haha! Vi promenerade ner till stranden och tittade på vågorna. Lillan fick busa runt i sanden en lång stund. Mysigt!

Idag: Ska vi hitta på något kul! Exakt vad har vi inte riktigt spikat ännu, men efter att ha hängt hemma hela veckan vill vi ut på lite äventyr. Dessutom har hela familjen sovit ordentligt i natt utan någon välling-fight så vi är alla pigga och glada.

Mår: Betydligt bättre än för ett par dagar sedan, men har fortfarande rätt ont i ögonen. Så trist! Känner mig också lite smått stressad då en hel vecka plötsligt försvann. Har inte kunnat sitta framför datorn överhuvudtaget och det där examensarbetet skriver ju inte direkt sig självt…Men det löser sig 🙂

Längtar: Tills vi är hemma i Göteborg och kan besöka Alfonshuset. Isabella är verkligen HELT TOKIG i Alfons just nu! Det är “Aaofonssh, Aofonssh” dagarna i ända och det ska bli så roligt att få se henne springa omkring därinne.

Vill: Träna!! Så fort jag är helt återställd i ögonen ska jag ge mig ut och springa längs stranden. 

Roligaste: Isabella!! Jag vet inte hur många gånger per dag hon får oss att skratta, helt omöjligt att hålla räkningen. Hon är bara så himla rolig just nu! Härmar allt – varenda liten grej vi gör, vårt kroppsspråk, allt vi säger.  Mammas älskling! Hon är dessutom gosigare än någonsin och det är bara sååå mysigt. Hon vill pussas och kramas mest hela tiden. Samtidigt är hon världens mest bestämda lilla tjej som på riktigt kan bli rosenrasande om hon inte får som hon vill. Jisses!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.