Barn på båt!  – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Barn på båt! 

Idag har vår lilla skrutta gjort premiär på sjön. Hela dagen har vi varit ute med Gabriels kompis båt och haft det hur bra som helst. Så underbart! Och Rio är helt galet vackert sett från havs. Vi bestämde oss ganska spontant att hänga på – var lite tveksamma först med tanke på Isabella, men vad sjutton… Man vet ju aldrig förrän man provat. Så vi packade in oss i bilen och svängde förbi Decathlon för att inhandla en flytväst till lillan. Och allt gick verkligen super! Bella trivdes som fisken i vattnet på båten och ville nog helst inte hoppa i land. En härlig powernap fick hon sig också nere i kabyssen. Hur rogivande är det inte att slumra till gunget på en båt?! Och till ljudet av vågor som kluckar. Vilka barndomsminnen! Jag bjuder på tre snabba bilder från vår härliga dag, ni får ni se mer imorgon för nu ska vi kolla klart på resten av filmen som vi började titta på igårkväll. Vi blev för trötta för att kolla klart. Småbarnsföräldrar… Kram så länge! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.