Så otroligt stolt! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Så otroligt stolt!

Idag är det ju Mors Dag och jag vill bara passa på att önska alla fantastiska mammor därute en helt underbar dag. Ni är BÄST! Det finns ingenting i hela världen som jag är mer stolt över än att vara Isabellas mamma. Eller jo det förstås, Isabella själv såklart. Tack min fina älskade, underbara, smarta, tokiga, gossiga lilla unge för att jag får vara DIN mamma. Det finns inget som slår det. Eu amo você!  Och till den allra bästa av de alla – MIN MAMMA. Tack för allt du gjort och gör för mig, och för oss. Vi älskar dig så mycket. Isabella är fullkomligt galen i sin fina, tokiga, lekfulla, gulliga, roliga, kloka, kärleksfulla mommo. Vi firar dig i Sverige till helgen. Puss! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.