Denna energi! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Denna energi!

Hej fina ni! Sista dagen i Rio på ett bra tag. Jag har haft portugisiskalektion nu på morgonen och Gabriel har varit ute och lekt med lillan. Nu är jag helt klart med portugisiskan för denna termin och det känns skönt med en liten paus, även om jag nog ska försöka plugga lite under sommaren. Jag har utvecklat min portugisiska ganska mycket den här våren och det känns verkligen jättekul. Jag förstår i stort sett allting nu och kan även prata helt okej, men grammatikmässigt har jag mycket kvar att lära. Hur som, nästan all packning är färdig – Gabriel ska köra och lämna lite väskor hemma hos vår kompis som får stå där tills vi är tillbaka. Annars har vi inga större planer. Jag funderar på att lägga mig vid poolen en stund och njuta av sista solen. Vad jag har förstått har ni ändå fått fint försommarväder hemma i Sverige och jag hoppas verkligen att det väntar på oss, men man vet ju aldrig… Haha!

Igår åkte vi till Leblon och käkade Mors Dags-brunch på ett grymt hamburgerställe som vi fått rekommenderat. SÅ gott! Sedan tog vi en glass på en italiensk gelateria i närheten som också var helt fantastisk. Inte riiiiktligt lika bra som glassen i Italien (hur bortskämda var vi inte där?! OMG!), men nära på. Isabella röjde runt som vanligt och sprang fram och tillbaka och fram och tillbaka. Denna energi! Haha! Tänk att vi är i Sverige imorgonkväll – ska bli SÅ mysigt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.