Bästa lära-gå-sandalerna – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Bästa lära-gå-sandalerna

Inlägget innehåller annonslänkar/adlinks

Jag har fått lite frågor om Isabellas lära-gå-sandaler. De kommer från Kavat och modellen heter Ängskär – ni hittar de här. Lillan hade inte börjat gå ännu när vi kom hit till Brasilien, men med dessa på fossingarna knäckte hon den där gåkoden illa kvickt 😉 Det kändes sådär kul att stänga in hennes små fötter i varma gå-skor, samtidigt som de flesta sandaler kändes som om de gav alldeles för lite stöd. Men så hittade jag den här modellen och var fast med en gång. Den känns stadig och rejäl, samtidigt som den känns sval och luftar. Inte alls varma. Jag gillar verkligen att de går upp lite högre jämfört med andra sandaler just när man är lite ny på det där med att pinna på och gärna svajar lite. Så jag är supernöjd! De finns i flera färger, men mina favoriter är nog de nedan. Isabella har storlek 20 på sina sandaler och jag tycker att de är normala i storlek. Vi har även modellen Edsbro från tidigare och samma storlek på dem.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.